lördag 7 november 2015

Det klarnar mer och mer...

God afton!

Det börjar klarna mer och mer ju mer man läser. Fantastiskt vad bra somliga sk "artister" är. När de inbillar sig att det ska få förväntad effekt så får det istället motsatt. Det är ju lysande och det är en stor för att inte tala om jätte volym nyttiga idioter som ger gratis reklam till internetsajter man själv fångar information från och detta i ett hemstickat familjeprogram i en antidemokratisk avfallskanal! Inget kunde väl bli så mycket bättre! Dessutom...som tillägg; det gynnar starkast och mest den egna karriären och framtida album ifall man rider på den aktuella vågen dessutom har personen som framförde skiten haft och har psykiska besvär. Det förklarar vad 87% av de nyttiga idioterna också har!!! När sedan popularitet dalar och den grå vardagen träder in med full kraft får man se ifall det blir lika glatt och problemfritt. Det återstår att se och är bara underhållande ur alla synvinklar.

Man har förstått varför den sajten låter kommentarer flöda fritt, med vissa gränser där alltför grova kommentarer omedelbart tas bort. Det kommer aldrig någonsin system media att förstå och även om de gör det är det inte "PK" och då blir det bara släta, smickrande och tråkiga kommentarer som modereras.

Lyssna på Skrewdriver, Combat 84 och andra bra band så blir ni lyckligare för var dag som kommer och går!. Är det rasism? Då är man och många fler mer än gärna rasist!

1 kommentar:

  1. När socialistiska och kommunistiska gör sina framträdanden i pajasnummer förblir allt en evig komedi! En pajas nämnde använda Kalashnikov mot människor men vad vi alla vet så är det en i raden av alla fjollor som när det smäller lägger benen på ryggen och gömmer sig i första bästa skyddsrum tillsammans med kvinnor och barn som de fega uslingar de är!!!

    Knytnävarna och noll argument är det enda dessa terrorister har ja bomber och annat kanske men bara för dess barnsliga beteende störnings tillfredsställelse. Fiaskon de föddes till och fiaskon de förblir.

    SvaraRadera