lördag 14 november 2015

Så kan det gå när skallen blåst är så

God morgon!

Ljuva lördagsmorgon efter en skön natts sömn. Trist att helgerna ibland är 1-2 dagar för kort men tyvärr är det så och vad kan man göra åt det då?

Läste vad de flesta andra så småningom kan komma att läsa. Terror dåd i Paris med otalet döda invånare. Tragiskt för befolkningen att ha värdelös regering precis som i landet Zoo. Helt säkert kommer det bli än värre blodbad här än någonsin någon annanstans! Detta p.g.a. äckliga propaganda parasiter som indoktrinerat delar av folket med multikulturens "spännande nya och fantastiska fascination". Jo, slakt, blodbad och krig är väl det för spännings utsvultna journalister i vänsterleden. Må de bli första offren sedan sjuklövern och slutligen felröstarna. Rätt åt dem.

Idag kan vad som helst bli aktuellt, kanske skifta däck på bilen jo och sen får man se.
Najs spajs fågelbajs.

Vid närmare eftertanke kan det trots allt vara så att det finns fruktan för IS att attackera Sverige, av fler skäl än ett, vad dessa skäl skulle komma att vara får förbli hemlighet inlåst.

2 kommentarer:

  1. Den som inte begrep att det var terroristerna (eller utbrytargrupp från dem) måste vara verklighetsfrånvänd! Det andra är att e r statsminister tillsammans med mupparna och 87% nyttiga idioter släpat in blodbadet i sverige med folkvandringen! De som inte förstått detta är dessa förnekare av verkligheten, lögnhalsar med vad de trodde var tryggheten men ack vad de bedrog sig och nu väntar bara attacker mot Sverige med öppen famn Norge Danmark Finland och övriga Europa.

    SvaraRadera
  2. Något man finner likt trams är när ett lands minister "fördömer" något, vad det än gäller. Det förblir ett likhetstecken som "det ser bra ut om vi fördömer då behöver vi inte bry oss och engagera oss att hjälpa någon eller något annat land när vi inte ens har ambitionen att hjälpa det egna landet". Förkastligt är det mildaste uttrycket man kan kommentera dessa falska handlingar! Rasism, fascism, nazism, oro, hat, kaos, förstörelse, krig är inget vi i landet Zoo (fd Sverige) uppfunnit utan har importerats från länder vars delar av befolkningen flyr sina fosterländer. Av ett eller annat skäl. Alla som har minst en hjärncell innanför pannloben är och förblir nationalist! De som haft en trasig uppväxt och ett brokigt liv saknar oftast trygghet och harmoni och ser därför motsatsen som konkurrens och hot därav missbrukas uttrycken av just dessa som ett tomhets tecken, likt alkoholister som till sinnet är tomma och för att förtränga tomheten klunkar i sig än mer och svamlar på. Alkoholen gör att de slipper ångest över förolämpningar och ibland hot.

    Katastrof är ett faktum när delar av ett lands befolkning medvetet väljer som de gör och somliga satsar på ett gammalt parti medan andra kräver samarbete med ett vänster flummigt anarkaos parti och som tillägg i gift soppan blandar in mänsklighetsfientlig kommunustpart och inbillar sig att allt i skammen (alliansen) ska finnas som råd och stöd likt syskon i en fungerande kärnfamilj. De 87% som valde så får tillsammans med regeringen ta den skuld de frivilligt ådragit sig.

    SvaraRadera