tisdag 17 november 2015

Man kan knappast tillfredsställa alla!

God morgon!

Ja ytterligare en ny dag nalkas och gårdagen försvann i horisonten.

När alla tiggare sitter vid affärer och alla tycker olika om dem och deras själslösa liv så måste man tillägga att det finns andra som genomför tiggeri genom att på  papper berätta hur framgångsrika de blivit med presstöd och prenumeranters gåvor i form av kapitalbidrag. Det är också en form av tiggeri! Även om man får något i utbyte. Lite som att skänka ett bidrag till någon organisation och få en tidning som tack för besväret. Vill man fortsätta få tidningen får man lägga ut för en prenumeration vilket förvisso är hyfsat  men att a l l t kostar ja t.o.m. Pennor då råder endast kapitalets vansinne! När andra skänker pennor, reflexer och allt möjligt tycks somliga ta betalt för allt. Ja mest troligt luften och livet ifall dessa någonsin fick en minimal smula makt.

Det kan jämföras med Adolf och nazismen även om somliga vänder kappan efter vinden så finns hela tiden det grundläggande begäret "Mera pengar nu!" För oavsett h u r mycket kunskap eller desinformation dessa än har skall kapitalet aldrig styra så att de till slut försöker kränga sten från vägar för kapitalets vansinne. När man upptäcker detta genom att exempelvis en tidning blir sämre och tunnare i sitt innehåll avslutar man eventuell prenumeration och tillhandahåller det fria ordet!

Så enkelt är det. Nu tycks tiden vara inne för alla gamla "som man minns" att totalt göra bort sig offentligt till förmån för fem minuter i rampljuset och sedan för evigt förträngda och bortglömda tvingas kämpa verkningslöst för existens överhuvudtaget! Det ska svida och bränna tiden ut vad de utgör andra till offer.



"himlen är blå men man vet ändå vad man tänker på..."

1 kommentar:

  1. Alla lögner, allt svek, folket ska vara "lugna, vaksamma men inte känna oro" är ett sätt att lugna barn när fara för allmänheten är på tapeten! Lögner likt bedövningen hos offren för terrorismen. När de sedan är lugna sker attentaten i form av halshuggning eller ihjälskjutning. Terroristerna själva drogar sig för att klara av "gärningarna". Nyktra, ej drogade chockas som om de aldrig sett eller hört något liknande och regeringen, media och myndigheter har lyckats lura befolkningen som ligger i blodbadet medan de själva sitter tryggt på behörigt avstånd i skyddsrum, valv, jordkällare och annat i hemlighet byggt och finansierat under åtskilliga år av oskyldiga skattebetalare som ligger utspridda i affärer, hus, gallerior, på gator, vägar, i gränder och gamla motorvägar. Jo, ett framtida scenario ifall ingen sätter stopp!

    SvaraRadera