torsdag 5 november 2015

Fortsätt att åka bil!

Ja fy fan vad usel a l l busstrafik är! Överväger att börja köra egen bil och skita i all imbecill busstrafik! För det är verkligen vad den är! lika katastrofal som regering, mupparna och allt I skammen och naturligtvis de sk "87%" som röstade med röven och inte huvudet!!! Vinsten är noll, komfort likaså. Dessutom tvingas man åka genom orter och byhålor och byta till annan buss pga idiot som försatte arbetsplats helt fel!!! Det viktigaste är att man är framme den avsedda tidpunkt man beräknat. I det aids hålet man tyvärr tvingas jobba i där  saknas själ som skäl att värna om någon miljö det förblir aids hålet som helst borde släppas en fin a bomb vars sprängkraft motsvarar 2500 gånger Hiroshima 1945. En detonation i Stockholm en i Göteborg en i Malmö och slutligen en i Skåne så  blev vi kvitt allt avfall och kunde bygga såväl skyskrapor som lägre fastigheter för flyktingar och EU migranter och även bygga sommar bostäder till turister och genomföra massor av olika b r a idéer utan att en massa onödiga varelser var hinder som det är nu.

Allt söder om dalarna kunde stryka med så fanns efter bortforsling av det bombade hyfsat stor och skaplig yta även för återuppbyggnad av naturen och plantering av skog och annan växtlighet.

Bästa förslaget genom detta lands historia någonsin!

2 kommentarer:

  1. KR bussarna är vad det hela handlar om. Oavsett medhåll eller ej har dessa stora defekter som påverkar komfort tidpunkt och smidighet likt stelheten hos ett kassaskåp! Dörrar som krånglar, chaufförer som har egna avgångs och ankomsttider, drägg till chaufförer som har idiotiska ritualer och annat skumt för sig vid upphämtning som avsläppning, bussar med obehagligt och skadligt korsdrag utan några som helst åtgärder och detta var en ringa del av allt! Nu tider = de sämsta tider ur de flesta synpunkter!.

    SvaraRadera
  2. Vid närmare eftertanke gäller det även Ultra bussarna och i synnerhet de sk "chaufförerna". Somliga är grå, ett sällsynt antal är utmärkta medan alltför många är drygare än djupfryst kola i en bilmotor!!! Hade helst sett dessa drägg arbetslösa! När de dräggen dessutom missar turerna man avser åka vill man helst påla eller halshugga dem!!! Så var det förra veckan och även ikväll. Ett lämpligt straff hade varit 1-3 månaders löneavdrag för varje sen ankomst och utebliven tur. Om de har problem redan nu hur ska det då bli i vinter!?!? Jävla bortskämda nötter!!!!

    SvaraRadera