lördag 21 november 2015

I helgen kan det bli av...

God morgon!

Då var det lördag men igår fredag återvände man till "jobbet". Visst, det mesta var som vanligt, kaos, men som vanligt ställde man om till ordning. Vet inte om man är så pigg på att det blir för många vid arbetsplatsen när det inte är nödvändigt 5-6 personer där man klarar sig smärtfritt ensam. Tyvärr ser det inte bättre ut så man får väl utnyttja mängden på lämpligt sätt.

Tidigare åt man standard frukost müsli med fil och kaffekoppen. Ja det blir måndag-söndag då medicinen kräver det och något är bättre än inget. Tom mage och medicin med endast vatten så upphör medicinen att verka. Så ofta man åkt och jobbat på fastande mage och för att inte tala om skoltiden! Hemska tanke choklad och bullar sedan blev det kaffe och bullar... nåja, det var en tid det med som passerat med snart 30 år.

Mitt på dagen kan man känna sig hungrig även hemma så i torsdags fick det bli en mindre nyttig lunch. När alkohol i princip är helt ute ur bilden för vanor kan man kosta på sig lite onyttiga saker. Idag blir det mest troligt skifte till dubbdäcken på bilen annars blir det omöjligt att använda den på onsdag. Härligt är att köra själv. Då vet man att värmen funkar man slipper vänta onödigt länge på att få komma sig hem samt det bästa - man åker dit man vill n ä r man vill!

Väl mött! Någonstans I Sverige.

UPPDATERING

Jomänn visst blev det av med skiftet till dubbdäcken efter någon timme var man klar men ovanligt nog hade man missat efterdra de främre hjulmuttrarna så det gjordes så nu är bilen redo för vinter väglag. Det känns skönt att ha det gjort. Då återstår bara att ta sig till stan på onsdag och göra de sedvanliga ärendena. Sedan får man se vad det blir. Lördagsafton och man känner sig mör efter däckskiftet så man får se hur länge man orkar vara uppe ikväll.

1 kommentar:

  1. Vad som är förvånande är att när man läser en del "tidningar" slås man upprepat hur mindre bemedlade många är! Så kallade "experter" går ut med vissa råd men kan omöjligt begripa att deras varningar i terrorhottider oftast får motsatt effekt! Det är det närmaste sanningen varje enskild individ kan komma. Det såg myndigheter i Paris i fredags och landet Zoo (fd Sverige) har så mastodontiska volymer lyx asylanter och annat att det är omöjligt att erhålla annat än total kaos och främlingar har matats med terror, sabotage, regeringsstörtande, inbördeskrig och oroligheter i sina hemländer sedan barnsben och i landet Zoo råder anarki så här tillåts de alla att göra exakt vad de vill- vilket de gör! Till många etniska svenskars bedrövelse!

    Men med en apatisk regering, tvångstanke styrd media och ett totalt vilselett folk (utom ett visst antal) så är situationen klart uppenbar! Det är märkligt att n å g o t alls fungerar i detta land men så har inte detta kaos tagit över h e l a landet heller. Stefan Löfven: D u är den ende i landet som var, är och förblir naiv! D u är extremisten! D u är vad som aldrig skulle ha tillträtt! Ingen har varit lika värdelös som nuvarande regering med alliansen och all skit ni låter se dagens ljus. Avgå! H e l a regeringen med bihang nu!!!

    SvaraRadera