söndag 22 november 2015

Skönt med alternativ!

God morgon!

Ja som sagt så skiftade man från sommardäck till dubbdäck på bilen och idag blir det att placera kupévärmaren så att man på onsdag kan sätta sig i en bil med lämpligare klimat. Man gruvade sig för däckskiftet då man tidigare haft erfarenhet av hur jobbigt det var men som med muttrarna till framhjulen så hade man glömt hur fantastisk den nya, tunga 2,5 tons garagedomkraften är och man kunde t.o.m. u t a n förlängningsröret hissa upp såväl framvagn som bakvagn! Den investeringen var väl värd de 600 den kostade på Biltema förra sommaren!

Till nästa vintersäsong måste man försöka få loss klös till nya dubbdäck och även fixa så att det mesta funkar och att bilen går genom besiktningen. Man fixar inte bara för att den ska rulla genom besiktningen utan helt och hållet för den egna viljans skull och de egna kravens skull.
Yttre skönhet är fåfänga! Det är absolut det minst nödvändiga då ser man hellre till att allt för övrigt är i bruksskick, det är det som håller upp att man kan fortsätta köra med den.

Kjolahopp tjolahej frän grej kanske häftig tjej...mmm nej!

1 kommentar:

  1. Med facit i hand kan man lugnt hävda att någon fruktan, rädsla eller oro har aldrig infunnit sig då man varit med om så mycket både chockerande som direkt skrämmande under barndomstiden. Har aldrig och kommer aldrig beskriva varken händelser eller hot, konsekvenser eller annat. Det har man behandlat i ensamhet med hjälp av logik och digital komponent kallad dator. Vad man finner skrämmande är hur s.k myndigheter som skulle och har varit smarta, kyliga, klara och kompetenta visat total brist på alla områden. Istället har man fått uppfattningen att förskolebarn lekt med något allvarligt och media haft sådan nyhetstorka att det enda de kunnat gjort har varit att förvärra hela händelseförloppet! Personen ser mest intresserad ut att vilja fly skamlandet Zoo (fd Sverige) och vem skulle inte vilja det efter den hanteringen och tillika behandlingen av en främmande människa!?

    Regeringens, medias, alliansens och övriga hjärnblödningars utbrott sprider sig med ljudets hastighet världen över så slutligen funderar man ifall det kommer att finnas någon som helst kommunikation och samarbete alls att räkna med från grannländer i Europa? Högst tvivelaktigt.

    Som tur är finns ett enda parti vars politiker talat med andra länder så att de kanske kan komma att få en bättre bild av att det finns motstånd och kompetens till skillnad från de offentliga hönshjärnorna. Ärthjärnor är nog lämpligt uttryck.

    SvaraRadera