onsdag 18 november 2015

Nostalgi utan problem

God morgon!

Anledningen att det för närvarande blir en del postningar är dels att man är sjuk pga en rygg som värker och då jobbet inte erbjuder bättre assistans i form av hjälpmedel tvingas man vara frånvarande  och naturligtvis svider det i ekonomin men då lösningar är bortom horisonten får man ta det som det kommer. Sedan har det varit en hel del på tapeten och när allt faller i "registrering", "spårning", "granskning" och vice versa mentala sjukdomar så får bloggen bli media för yttrandefriheten och reaktioner. Den som tyst är samtycker och de som kvävs till tystnad exploderar slutligen. Så är det.

Nåja, inget nytt under solen så då blir det vad man är bäst på. Nostalgi! Det förflutna behöver inte alltid ord och utbredda texter inte heller långa dikter eller spalter. Som det så väl är känt så säger en bild mer än åtskilliga ord och uttryck. Därför har man samlat ett knippe bilder där varje enstaka kan få betraktarens minne och fantasi i rejäl rullning.

1 kommentar:

  1. Bilderna: Tangerine Zoo LP konvolut, Kalles klätterträd barnprogram på 70 talet, John blund figur från Tv på 70 talet, Drutten och krokodilen barn från 70 talet, kombinationslås cykel anno 80 talet, Gustaf tecknad serie anno 80 talet, Karlskrona snus (personlig favorit) 80 eller 90 talet, fluffiga dunbollar med harmonisk belysning anno 2000 tal men ack så 70 tal ändå! Varje bild får tala för sig själv. Genom hot, hat, pk vansinne och den rådande diktatur landet Zoo tyvärr har kan anonyma insändare inte godkännas i fascistmedia! Det är och förblir pga all folkvandring oavsett den kallas "invandring" eller "migranter", "flyktingar" eller "asylsökande". Genom detta missbruk att ersätta svensk arbetskraft med utländsk har skam och skabbregeringar låtit ålder på dysfunktionella och arbetsskygga sjunka så att när ungdomar lämnar skola söker de hellre bidrag eller pension än någonsin ett jobb! Konsekvenserna blir förödande för ett system i landet att kunna få att fungera! Det finns arbetsvilliga och dugliga men med en imbecill helhetspolitik går landet ett absurt öde till mötes - bankrutt, ruiner och ett utdöende folk!

    SvaraRadera