måndag 16 november 2015

Otroligt......men sant!

Hjärndöda lik är det enda i såväl familj som i samhället. Säpo ska sjukt söka efter invandringskritiska invånare. Det är likhetstecken med att gå tillbaka i utvecklingen från tiden nu till 60 talet! De lever i sin egen lilla bubbla den organisationen. Hot mot regering med flera kan utdöda "högerextremister" helt uteslutas. De som ligger bakom är vänster extremister i märkligt samarbete med. Ja det kommer aldrig avslöjas här så att organisationen kan avfärda det i teatraliskt b-skådespel. Föga förvånande att Paris attentaten var en "insider" gärning. Politik är och förblir rävspel som korruption att involvera civil befolkning är att spela med pjäser och det fungerar exakt likadant i landet Zoo  (fd Sverige).

Förvisso var det tragiskt med Paris men media tycks inte inse att de fortsätter sjunka när de slirar än djupare ju mer de ältar alla fragment till leda  (för läsare) och visar uppenbarligen nyhetstorka när de vägrar skriva om verkligheten som de borde!

1 kommentar:

  1. Märkvärdigt är att sk system media undanhåller information och grafiska dokument för allmänheten. Likväl vill de (så vitt de flesta vet?) sälja sitt stoft även på nätet. Medan alternativ media tillhandahåller den absoluta sanningen! Och mer därtill. Man kan ställa sig frågan ifall man ens vill se system media överleva alls eller låta nya aktörer ta över helt och hållet? Varför behålla och bevara något som var anständigt och relevant men de senaste 25 åren utvecklats till i många fall samhällets fiende nr 1 pga politiskt korrekthet, kommunistisk diktatur och storhetsvansinne som "tredje största makten"? Då uppskattar man personligen alternativ media och politiskt obundna media som skriver som man vill läsa det och varierar med bra utbud, politiska händelser, länders situationer, svenska historiska händelser, bra ledare, fria åsikter, hemtrevliga mat eller dessert recept, utmärkta krönikor där man delvis eller helt håller med men där övriga redaktionen friställs från ansvar. Den tidningen finns och det är bra men man hade gärna sett fler.

    Tyvärr råder bistra ekonomiska tider och sannolikt gäller det även ambitionen att skapa en hållbar tidning där fokus är globalt flexibilitet en automatisk funktion och variation ett bra koncept. Naturligtvis läser man den idag e n d a veckotidning som är just sådan. Det hade varit trevligt ifall några gjorde liknande i mellersta och norra Sverige då hade det blivit hela tre tidningar och visst hade man haft dem!

    SvaraRadera