torsdag 18 februari 2016

Det är som det blev

God morgon!

Måndag var skapligt tung som vanligt det har man alltid tagit i beräkning. Tisdag blev än tyngre ändå lättare igår onsdag vaknade man men kroppen värkte så man ville stanna kvar i sängen men då man var sjukskriven fyra dagar föregående vecka kan man omöjligt vara det denna då vi tyvärr har något så imbecillt uppfunnet av drägg kallat karens. Endast två dagar kvar på veckan sedan får man vila upp sig inför nästa.

View Master hade man en gång i tiden rätt trevlig pryl vilken man läste att de skulle göra en digital kopia på. Ångmaskin ville man ha men såg den alltid på bild i katalogen Hobbex med olika tillbehör tyvärr fick man ingen för de kostade ju pengar men en kusin hade en. Man hade gärna ägt en själv. Däremot fick man "låna" moped och på förgasaren satt ett ställbart munstycke, ski board var något man nästan var ensam om i familjen, cirka fem år tidigare fick man en snow racer och den var önskad och välkommen... ja, tider som flytt och i vissa fall tur är ju det.

Mor gjorde allt för att tillfredsställa barnens önskemål och än minns man den enkla men ack radiostyrda bilen även virveltrumman med cymbal. Visst har hon haft rätt hela tiden att man varit bortskämd men många föremål har man ändå kvar idag vilket är en bra egenskap då det mesta tillhör en svunnen tid. Faktum är att man mår bäst med dessa föremål och nya betackar man sig. Sådan är man och det är klart försent till förändringar.

1 kommentar:

  1. Kanske inte ett inlägg som någon hade förväntat sig men allt är inte spikat på räls. Imorse var det tungt, ryggen skenade till och det var bara att ta det lugnt annars var tanken 85% att stanna hemma. Så nära helgen kan man utstå sista dagen för veckan. Får se vad det blir i helgen. Sova? Mest troligt och kanske kolla upp DVD spelaren. Det vet man aldrig.

    SvaraRadera