lördag 20 februari 2016

När det blir som det ska

God dag!

Så var det slutligen helg och härligt är det  när veckan varit både tung och stressig. Igår eftermiddag när man kom hem kändes det som att man var drogad. Trötthet i kombination med värk gjorde sitt utspel och tv orkade man aldrig se. I morse var man vaken före 03 men somnade om till 09:18 så det känns skönt att för en gångs skull ha fått sovmorgon!

Upptäckte något som knappast hade varit lagligt någon annanstans men i samhället man bor i gäller nog få eller inga lagar och regler. De kanske chansar och oftast går det nog vägen. Längst upp på en gaffel hängde en korg, såvitt man vet får inga kranar med korg på gaffel lämnas utan tillsyn, men det gäller nog inte somliga. Den dekalen var satt på glaset till reklam från Arla om nya ostar gjorda på "svensk mjölk". Det kan nog gå tungt för det företaget sedan avslöjanden om förskingring av mjölkbönders pengar 2015 under mjölkkrisen. Annars är det lördag och det mesta är som det ska, hitintills.

Väl mött! I blinda döva och känslodöda spratteldockor till makthavares paradis landet Zoo!

Liten uppdatering

Trots väntan i 40 minuter fick man tag på det man behövde och idag har värk och smärta avtagit och är i princip obefintlig. Vet dock att det räcker till måndag sedan är det kört igen.

1 kommentar:

  1. I de flesta fall men även landet Zoo's politiska historia citeras gärna Errol Eddie Meduza Norstedt från melodin såssialdemokraterna med följande rader: Det började så bra på alla sätt och vis men nu så har det gått åt helvete precis och tillägg när Stefan svetsloppan löfven föddes släppte Olof Palme en jättefis!

    Den begåvningshandikappade varelsen har minus 800 i begrepp att avgå och fantiserar istället om att den skulle vara någon som helst makthavare! Över sig själv kanske men aldrig över Sverige för en landsförrädare av den sorten skall omedelbart skickas till Kina för uppläxning. Hade sverige så katastrofalt dåligt med kandidater att de tvingades välja askan istället för veden!?!? Skam svenska folket ni alla äro skam för allt liv på planeten och mänskligheten!

    SvaraRadera