onsdag 10 februari 2016

Kroppens krafter sinar...

God dag!

Man är för närvarande sjukskriven, när kroppens krafter och reserver töms i takt med ökat jobb. Ryggen, nacken, leder och muskler tar stryk när man tvingas jobba ensam. Tråkigt över huvudtaget att vara hemma då karens drar av tillsammans med övriga sjukdagar men tyvärr är man inte mer än människa och man har ändå varit på dårhuset...eh, jobbet oavkortat sedan november då man var borta pga ryggen. Nästan 3 månader och inräknat allt slit på verkstadsgolv under 10 år, fyra år som fastighetsskötare på en bostadsrättsförening, 2-3 år på fastighet med allt slit det medfört är det snarare ytterst märkligt att man inte knäckts av det. Det har dock satt sina spår i kroppen och d e n glömmer aldrig vad den utsatts för! Endast imbecilla  (chefer, ledare mm) har förträngt och tidigare har man tvingats förklara upprepade gånger. Det är så när man jobbar ibland mindre bemedlade och arbetsskadade (arbetsskygga) problem.

Så fick man slutligen paketet från sparköp, exakt 14 dagars leveranstid! Kan finnas flera orsaker varför denna långa fördröjning när det före jul tog strax runt en vecka. Det kan vara ett enmans företag och det har sina orsaker, de kan vara på väg att avveckla verksamheten, vissa produkter kan ha varit slut och restade inom kort. Vilken orsaken än är, är det bedrövligt att inte kunna informera kund per mejl. Det är så det blir när man nonchaleras - slut på beställningar från sparköp permanent. Produkterna är det inget fel på.

Uppdatering (18:00)

Ytterligare en anledning att aldrig mer beställa från sparköp postorder. Hål i emballaget dvs kartongen de skickade produkterna i.

1 kommentar:

  1. Ja bilder på resterande produkter kommer när tid och lust faller på. De ekologiska luftfuktarna funkar förträffligt, plockaren funkar utmärkt och är stark i konstruktion, avloppsborsten funkar och den förra får nog någon behövande. Det blir mindre rätt att säga gamla då den förra inte är äldre än 2,5 månader. Mini halkskydd är för damer med spetsiga skor typ högklackade. Glasögondukarna funkar säkert bra men döm om ens förvåning när man provade solglasögonen som är för de som har glasögon - och de passade! Känns inte det minsta obekvämt så även om produkterna är till belåtenhet kan man inte räkna bort leveranstiden.

    Otroligt vilka volymer dyslektiker det måste finnas! Läste i en alternativ media sajt en artikel där någon "slått" på en människa, men för helvete! Slå slår slagit heter det. Satt denna sajts skribenter i sandlådan när de egentligen borde ha lärt sig skolämnen? Likaså med en postorder firma som i utskickade nyheter berättade om någon som "skärde" någon annan...
    Blir man så avtrubbad och rigid eller spelar hög drogkonsumtion in i bilden? Tack och lov! Gäller detta i n t e Nya Tider. Snart kan man garanterat läsa händelser så som barn mellan 4-8 års ålder beskriver vad de hör eller upplever, då blir det bojkott av somliga "alternativ media" och sannolikt även det enda oppositionspartiet som tryckte upp "tillsammmans" eller liknande vilket gör att man ifrågasätter huruvida det varit med medlemmarnas skolgång? Skärpning eller lägg ner allt! Är det enda som återstår att säga.

    SvaraRadera