torsdag 11 februari 2016

Övriga landet kaos här ännu lugnt...

God morgon!

Tredje dagen sjuk och det känns som kroppen kräver några dagar till innan man kanske är redo att återvända. Man svettas för att klä sig och frossa känns i kroppen och då är det knappast som det ska! Antagligen infektion och till det värk som nu främst påverkar vänster axel och muskler i vänster arm. Luftfuktarna gör klimatet bättre i sovrummet men är i n t e orsaken till frossan då den kommit och gått det senaste halvåret! Kanske det beror på diabetes medicinen man tar eller andra faktorer som spelar in? Det vet man aldrig.

Ja grodorna trivs och i nuläget har man cirka tio sniglar som tycks trivas i akvarium två tillsammans med tetrorna grodorna har vuxit en hel del vilket man märker på bilder tagna tidigare. Trist att man inte kan ladda upp filmklipp från Androiden annars hade man kunnat visa akvarier och det levande livet i dem. Ibland rensar man ur grodakvariet på Malaysiska sandsniglar som förökar sig som mängden i invasionen av ohyran som utgör folkvandringen. Enklast blir att göra som man gör, samlar ihop högen spolar på med hett vatten för att sedan spola bort dem. De är liknande dalmatinermolly som även de förökar sig och man ser ständigt nya yngel.

2 kommentarer:

  1. Bilderna får tala sitt tydliga språk. Lite bakom tankar utan ursäkt kan man själv delge. I tisdags var det fettisdagen och bilden under en sannolikt delikat bakelse med kaffe, capuccino eller espresso. Espresso med glasskulor i, länge sedan man bryggde med den har en likadan som den på bilden. Man är en av alla som är jordgubbe och dessa är delikata som de är! Sedan en kopp paradisgott kaffe i feminismens tecken och slutligen en hamburgare enligt verkligheten då ham är skinka och resten är nötkött, den som kan se det ur den humoristiska vinkeln och man skäms lika mycket som regeringen och statsministern med mediadrevet och vänsterextremister som lurat hit alla bråkiga, fientliga skäggbarn för lånet av bilder från fjärran webbsidor på internet. Tack Tumblr för att det finns och alla fantastiska grafiska objekt. Det tackar man så mycket för.

    SvaraRadera
  2. Måste erkänna vad kritiker och självutnämnda idioter aldrig tycks inse: statsminister, regering, utskott och hela drevet av byråkrater liksom myndigheter tyvärr ligger långt ner på listan över beslutsfattare i landet Zoo. De är alla toppstyrda av andra länders makthavare och banker samt börsen genom vilka ekonomiska affärer förhandlas. Så även när drastiska svängningar och motsatt körriktning politiskt sker. Det är orsaker varför landet Zoo (fd Sverige) politiskt blivit vad det är. Enklare kan knappast förklaras. Motstånd tas som katastrofalt hot mot ekonomisk monopol och kan komma att bli straffbart. Svenska folket måste bort från landet Zoo när de är sönderarbetade, föds med psykisk ohälsa och fysiska defekter då är de nämligen inte värda att existera i landet Zoo! Detta har klargjorts sedan 1994 då kommunazismen visade sig i dagsljuset. Den som vill tro annat får så göra men aldrig i åsiktskorridoren, i lögnmedia eller på annat sätt onormalt för då finns platser lediga på alla möjliga fängelser. Det är bara en tidsfråga innan det verkställs.

    SvaraRadera