måndag 1 februari 2016

Epok riktigt bra och givande

När man först provade Epok, det vita snuset, var det med förvåning av smak och styrka som kunde ha golvat en. Gjorde missen att köpa smakerna(?) Kaffe och Blåbär, dessa utgjorde endast arom utan egentlig styrka! De hade dessutom f e l format!!! Finns inget som i snus sammanhang heter s l i m eller l a r g e allt skall ha samma format eller total förbjudas att få distribueras men tyvärr lever vi i landet Zoo och där är a l l motsats tillåtet, sunt förnuft borttaget och svenska folket ska som experiment för nöjes skull av media och regering lobotomeras att tillåta sig bli islamiserade!!! UTROTA ISLAM NU!!! och landsförvisa förrädarna till Syrien, Saudiarabien och Ryssland. Där kan de ta del av sina dolda ideologier så räddar vi, det verkliga svenska folket, landet från islam, kommunismen och allt annat otyg vi absolut aldrig behövt.

Nåja, Epok lakrits är smaken och frågan kan vara saken, vilken av dosorna på bilden är fortfarande snus i? Ledtråd: fem av dosorna är tomma. Enkelt. Vinst? Sunt förnuft, bättre liv och kanske tips om ett bra snus.

1 kommentar:

  1. HURRA!!! Man är en på 3,27 miljoner som i n t e ser bajs eller som jippot i dagligt tal heter melodifestivalen. Har aldrig sett ett helt program av det sedan 1989! De senaste åren har man omedvetet skippat den mesta televisionen då arbetet kommit i första led. Ja all television har väl inte varit utesluten men 95-99% av SVT:s sändningar har aldrig setts. Andra bra, skapliga eller sådär kanaler har däremot fångat den eventuella tid som funnits efter arbetet och middagen. Kanal 5:s BBT var bra när man väl upptäckte det, TV6 Simpsons har väl också fått uppmärksamhet, TV10, Viasat Explorer, TV8, Hallmark, Animal Planet,Discovery är andra kanaler som fått ens uppmärksamhet.

    På 90 talet fanns kanaler som Lifestyle och Super Channel, betalkanaler som TV1000, Filmnet och kanske en del andra. Utbudet försämrades och idag är man ingen Tv tittare trots att man haft både en 33 tums tjock Tv och något mellan samt numera en 42 tums platt Tv. Den ser man ytterst sparsamt på. Tv:n som går mest på kvällarna är en Mitsubishi mini Tv. Den här kommentaren har ingen relevans till ämnet i inlägget vilket är detsamma som med regeringens, medias och etablissemangets förda politik!

    SvaraRadera