lördag 27 januari 2018

Besvikelser är inget nytt bara upprepande

Såg i Lidl appen vissa föremål som hade varit något att "fynda". Tog bilen och drog en repa till schtan och till butiken. Väl där möttes man av vad man kunde ha förväntat sig. Gick runt längs rader två av föremålen och fann ett vindruteskydd som skyddar mellan -49 grader vintertid och +? grader mot stekhet kupé sommartid alltid "gött å finn" som broiler brukar uttrycka det. Fann även en mugg eller flaskhållare i något mjukt material och en special bilglas avtorkare med två mikrofiberdukar som är avsedd att kunna rengöra h e l a rutan även i svåra vinklar och hörn. Fann åtminstone en av mindre dörrmattorna med blom motivet den med katten mot vacker röd bakgrund fanns inte samt någon alternativ badrumsmatta som blev tagen av bara farten, inget man behöver direkt sedan fann man vad man skulle ha behövt för flera år sedan men aldrig hittat någonstans nämligen handvärmare för liten kostnad! Förutom det blev det livsmedel och hushållsartikel. Sedan bar det av hem.

Man förstod att en del artiklar inte skulle finnas då det gällde mellan 22/1-28/1 men man fick tag på det man fick och det är ju bra det också. Vektrådssvets för 1000 kronor i januari månad är väl optimistiskt av Lidl kanske närmare våren sommaren att människor kan tänka sig köpa något sådant bortsett från ifall somliga har trasiga saker i metall som behöver svetsas eller bil som behöver svetsjobb annars är det nog knappast något man köper då januari månad tär hårt på ekonomin för de allra flesta. Sladdlöst strykjärn fanns inget kvar bara en del annat men som det såg ut så var många ute efter kläder och liknande. För en själv gäller som tidigare nämnts att hålla tillbaka inköp så att februari inte blir för kännbart ekonomiskt.
Sedan får man väl se när saker och ting blir använda. Den fattige arbetaren har aldrig en chans att få tag saker föremål och produkter annat än som det beklagligt är. Inget man valt utan blivit  tilldömd från i princip födsel vidare till skolor och utbildningar precis som personen som förklarade i videoklippet man såg att i skolan sållas barnen ut för att somliga får bli de som tvingas ta vilka skitjobb som helst medan somliga andra barn blir medelklass och högst upp eliten. Må de alla brinna i den eviga elden bestående av flammor med värmen av gassvets Dvs +3000 grader. Vad annat?
Uppdatering:
Wern Palmius intervjuas i Youtube klippet "skolans dolda mål" som handlar just om hur skolan generellt över hela landet jobbar efter exakt samma princip, därmed förblir patriarkatet och allt som somliga "vd" mfl säger sig arbeta med att avlägsna ur nutid endast genomskinliga lögner. Vad de i själva verket frekvent jobbar på är utvecklande av förgreningar till förslavande av folkgrupper och förnekar det med det självklara syftet att fördumma de som inte förstår.

Tveksamma produkter

Fick en aluminium flaska duschgel i julklapp. Tanken var väl god men tittar man på innehåll så blir man per automatik tveksam om inte direkt anti. Hydrogenerated castor oil, citric acid den ena beståndsdelen castor olja vilket man känner till som bilmotor olja och citron syra som framställs av svart mögel. Använda på huden? Nä Tack! Det kan andra använda visserligen använder man själv Rapsodine hudvårdsprodukter som kanske inte alltid är så "nyttiga" men bilmotor olja och citron syra innehåller de inte. Kanske andra Rapsodine produkter som allrent, sanitet och tvättmedel och diskmedel men det ligger på en helt annan basis.

Äntligen skönt igen

Gjorde beställning i lördags på följande produkter C-flakes glutenfri 2 paket, en burk krom, en burk magnesium, en burk Probioplex och naturligtvis en femma Ionosil Kolloidalt silver. Paketet kom ikväll så nu är januari räddad och även februari månad. Nu blir det trots allt att spara resterande av kapitalet till viktiga utlägg och försöka spara så mycket som möjligt så att man slipper det kärva elände som januari medförde. Vad har hänt med detta  (om det aldrig går att publicera?)

Inkomster och utgifter

Fick slutet av denna vecka ta bilen, vilket mer eller mindre var planerat på torsdag då man var kritiskt utan tobak, passade då på att även handla livsmedel i en butik. Fredag vaknade man lite försent så det blev mer eller mindre per automatik att ta bilen och - döm om ens förvåning - innan sista hyreshuset stod en ledbuss den som man brukar åka med alldeles mörklagd! Måste ha blivit något fel eller så var det något annat. Tala om tur att man tog bilen annars hade man aldrig kommit till jobbet! Nåja, bilen behöver bränsle och det fick den i torsdags. Idag blir det att handla så att man har livsmedel för veckan. Härligt med helg.

onsdag 24 januari 2018

Fantastiskt! Nu är allt som det ska!

Gjorde beställning från Svensk Hälsokost i lördags. Det blev en burk krom, en burk Magnesioum en burk Probioplex, två kartonger C-Flakes gultenfri och naturligtvis den en femma av den fenomenala Ionosil Kolloidalt Silver. Ikväll cirka 18:25 ankom paketet. Så var Februari räddad. Använder endast Metformin medicin annars inget alls, Ja Ibumetin är bra mot värk och antiinflammatorisk det är de enda två sk "syntetiska preparat". Ids inte ladda upp några bilder då internet blivit vad det blivit med all censur, ordpoliser som Google och Fakebook mfl.

Nu är Blogger fullständigt galet!!!

Varning utfärdas!!! Blogger har nätverksfel! Enligt androiden "misslyckas publicering p.g.a. nätverksfel" DET BETYDER ALLTSÅ ATT BLOGGER HAR NÄTVERKSFEL! och inget annat! Det är då själva satan att Blogger är så värdelös. LÖS PROBLEMET! Klantar. Annars kommer ni bara att förlora ALLT! Google tror att pengar är allt...ha ha ha! XD

lördag 20 januari 2018

Åt Flanders för lång tid!

Det är ju inte underligt att en lön minus sjukdagar inte räcker i 35 dagar! Istället för en osannolik lön i juni när åtminstone en själv i n t e behöver den kunde det ha delats upp såsom 55% i juni och 45% i december. Exempel: 20.000 kronor rent kunde dras ner till 17500 kronor så kunde cirka 19000 kronor bli decemberlön. En logisk lösning då oktober och november är klassiska "sjukdomsmånader" där någon vecka går bort till sjukskrivning. Det skulle resultera i att jul och nyårs utgifter skulle klaras av och januari månad inte bli så förbannat dryg. Med många människors dåliga ekonomiska förhållanden i åtanke kunde arbetsgivare kunna lägga upp det på det sättet.

Nåja, det om den ekonomiska biten. Veckan började rätt hyfsat men skulle visa sig bli delvis kaotisk pga en usel idiots dumheter. Man hoppas slippa detta  miffo inom en snar framtid. Tre dagar jobbat 7-16:40 för att få det att gå ihop och detta pga delvis kass logistik, mumrikar till personer som inte har något som helst ansvar. För närvarande väntar man på torsdag och en efterlängtad lön som löser utgifter med mera samt ger en en drägligare tillvaro. Läser för närvarande en intressant bok samt håller även på med den tunglästa "den sanna historien om Bilderberg gruppen". Bägge hänger ihop med en hel del andra böcker tyvärr. Men någonstans måste man ju börja och det har man gjort. Det är mycket människor som avlider dels förra året men det ser ut att bli liknande detta år, många av cancer som faktiskt går att bota, men de läkare och fd läkare och andra personer dör även de,  genom oftast mystiska omständigheter som inte skulle ha förekommit . Där har medlemmar av Bilderberg gruppen mfl gjort "insatser".

Den intressanta boken och dess  insannehållsförteckning

söndag 14 januari 2018

Vilken tur

Att det finns lösningar. Lyckades fixa så att veckans fika och lunch är löst. Läste om populäraste hundraserna 2017. Skönt att ingen personlig favorit fanns med. Skulle man inte haft allergier bl a mot hund hade man sannolikt haft åtminstone en eller två. Flatcoated retriever är en smidig, trevlig ras som man trivdes med likadant med stövare Hamilton och Schiller, schäfer har aldrig känts intressant däremot den fantastiska Kuvaszen. En av syskonen hade flera hundar. Dessa raser representerade. Det var en tid i livet även om det tidvis var jobbigt var det aldrig trist eller tråkigt. De ja hundarna hade varsin egenhet och var unik på sitt sätt. Hade gärna ägt en Flatcoated retriever och en Kuvasz. Dock aldrig under nuvarande förhållanden det hade aldrig fungerat. Trevligt dock när man ser någon av raserna.

fredag 12 januari 2018

Kylan Ger sig inte...än

Tittar emellanåt på termometrarna dels i vardagsrummet dels i sovrummet. Bägge visar de stadigt runt -20 grader ute. Kanske det ökar till mildare klimat till imorgon eller söndag. Det ser inte riktigt så ut just nu i alla fall. Det spelar ingen roll för man kommer i alla fall inte att gå ut. Fattigare än lusen har inga pengar på någon bank sjöng Tore Skogman i den gamla trevliga melodin "Fikar efter kaffe"  från 1963. Ja, det ena stämmer nästan för kapitalet försvann blixtsnabbt och brände hål i kontot. Ser man realistiskt så har man inte slösat utan allt är så globalistiskt dyrt! Bensin till bilen för över 700 kronor, livsmedel översteg budget. Sedan var man utan både det ena och det andra så det är nog inte så märkvärdigt dessutom nästan Tassimo tomt. Nåja, med en och en halv vecka till lön får man lösa det mesta på sätt som är möjligt.

Tablet ja en enkel platta som man tagit Minneskortet till en av androiderna för att man behövde till just den. Senare i år får man antagligen byta ut androiderna då versionen i dem verkar utgången. Vad det blir har man för närvarande ingen aning om, det har framkommit genom inloggning på internetbank men även en del andra sidor. Närmast ligger att förnya körkortet.

torsdag 11 januari 2018

Information alltid bra

Är hemma p.g.a. någon influensa eller vad det nu är. Verkar vara mycket skit i ledningar i kroppen kallad infektioner. Vad är då bättre än att, mellan varven, ta del av information om musikaliska förändringar man aldrig visste? Sagt och gjort. Till att börja med så tar man Slade som bildades 1966 och slutade 1986. Vad som senare blev är nog som det alltid är med andra band, kapitalet styr. Bandet Kiss måste ha varit detsamma efter 1995 men personligen fanns bandet mellan 1973 - 1981 därefter var de bara en parodi som höll fast i mjölkkossan. Numera är det smutskastning och pajkastning medlemmarna sysslar med. Bandet Dead Kennedys som man lyssnade frekvent på har även de en speciell historia. Bildades 1978 och upphörde 1986. Sångaren slutade medan bandets övriga medlemmar återbildade bandet, kan knappast vara annat än kapitalet där heller. I en tvist mellan sångaren och de andra medlemmarna fick de rättigheterna till låtarna. Dock kan sägas att utan original sångaren är bandets låtar tomma ord och substanslös musik. De gör det för kapitalets skull. Liksom Peter and the Test Tube Babies, GBH, 4 Skins, Uproar och många många fler. Ett band man lyssnade på under 90 talet startade 1981 och dog personligen 1995. Ministry. Det man aldrig visste var alla de kollaborationer de ingått i. Mängder av information finns på Wikipedia sedan finns information som aldrig kommit så långt och inte heller har någon som helst nytta av att finnas där. Det läste man för ett par år sedan i utländska musik magasin typ Uncut, Mojo mfl. Sånt som aldrig framkommit och intervjuer med band som aldrig tidigare släppts någonstans. Det var trevlig och intressant läsning även om det ligger på en personlig basis. När ens liv gäller musik eller åtminstone intresset så blev det naturligt att köpa dessa magasin. Ibland var det mindre intressant innehåll men det kunde då kompenseras med innehållet på den gratis CD som medföljde. Magasinen är för länge sedan lämnade till återvinning men CD skivorna finns fortfarande kvar i ens ägo. Så kan det vara och är.

onsdag 10 januari 2018

Bra och mindre bra

När man har fiber bör man ha fritt internet. Så var det tänkt i alla fall. Idag vid 12-13 tiden fick det ett förvånat slut. När man skulle byta från en till en annan sida så dök en främmande sida upp som påstod att det var ett problem. Efter lite irritation drog man ur nätverkskabel och pluggade in gamla, lilla Telia mobila bredbandsmodemet och då funkade det! Helluva! Det funkar dessutom utmärkt. Lite "fördröjningstid" men å andra sidan vem har bråttom?. Skönt att vara hemma och inomhus en kylig dag som denna,  -12 grader även om solen lyst. Tack och lov har man inte mindre än tre androider med internet. Läsa tidningar och göra lite annat. Vatten har man i kranen och en del livsmedel och så så att man klarar sig. Som tur är finns ingen egentlig nödvändighet med laptop och fiber, man har haft det sedan 2004 och är van att ha tillgång till det. Man får väl se hur länge det håller. Ja, med laptop och fiber. Det vet man aldrig.

tisdag 9 januari 2018

Märkliga tider? Inte då!

Att det skulle komma att bli som det är hade sannolikt ingen kunnat förutspå. Det finns alltid ekvationer som ger ibland oförväntade resultat vilket de senaste årens kriminalitet med mera tycks ha visat en permanent slumrande makthavarsamling. När larmen tjuter ilsket, öronbedövande och frekvent blundar regering, tillsatta i säkerhets positioner och rikspolischef och försöker mörklägga som idiotförklara hela det svenska folket. En och två gånger gick det bra att göra så men tredje, fjärde, femte osv går det inte alls. Det är bara så att alla vill ha men ingen vill göra. Därför ser landet och världen ut som den gör!

Ibland funderar man på ifall inte mycket är monterat med bildmontage program som Photoshop för vem vill frivilligt gå omkring med följande förklaringar till märkliga beteenden?

måndag 8 januari 2018

Brytpunkt

Blev hemma idag på grund av den skit (flunsa/förkylning?) man ådrog sig förra veckan. Det är inte lönt att plåga sig i onödan då man inte har något för det. Dårar må göra så av snålhet som bedrar visheten. Man stod pall hela föregående vecka i ren tjurighet men man känner att man inte är återladdad för fler utmaningar och kaos med tillhörande problematik. Får se ifall man har energi i mitten eller slutet av veckan att städa det sista i lägenheten, som det känns nu kan det komma att dröja. Man bränner på  frenetiskt för att hålla allt i schack men sedan kommer bakslag i form av total utmattning alternativt helt slutkörd. Något man inte tog i beräkning var att bli ekonomiskt bankrutt så fort men det blir så när man handlar och även har en bil som drar bränsle samt det värsta att Tassimo kapslar var i princip slut. Tack och lov! Fick(?) man av arbetsgivaren en snål julklapp så att man hade råd att köpa mjölk, fil och smörgåsbröd för kommande behov/veckor. Måste nog behandla semi-permanent värkande höger arm då den ofta blir kall och värker fruktansvärt emellan varven. Återkommer med eventuella uppdatering vid behov.

Sista bilden är lånad från någon Fakebook grupp och stämmer förträffligt med verkligheten gällande deras statsminister. Läste att ministrar varit sjukfrånvarande men inte sjukanmält sig vilket innebär bedrägeri mot arbetsgivare men i dessa fall rör skattebetalarnas bekostnad! Lämpligt straff hade varit...ja det får var och en komponera ihop själv.

lördag 6 januari 2018

En CPCP vecka har gått

Nyårsdagen passerade 7-16 och jobb var det. En sjuhelvetes tur att man drog iväg till jobbet för goken var "fösyld" och var bara närvarande halv dag. I tisdags kände man att man måste blivit angripen av virus eller influensa av något slag. Man har kämpat i motvind mot skiten och vet att man inte har ett dyft för det men hellre på jobbet och dra in smågrus än hemma och åka på karensdag som man borde fått blåsa varbölden av dräggen som införde den på! Man löser mer i jobbet oavsett när sk "kollegor" faller ifrån. Tre av dessa kunde försvinna för gott! En halvtids slökossa, en snorvalp som är 2-3 dagar per månad och en idiot till sombie som saboterar långt mer än den gör någon som helst nytta! Man löser arbetet 200% bättre utan dessa tre!!! Tyvärr är sk "ledning" det sämsta befintliga sedan man började under arbetsgivaren, rent avfall milt uttryckt!

Nåja, nu är det äntligen helg och lördag. Förutom en kort visit på internet har man hunnit dra av golvet i kök och hall, vardagsrum och sovrum och sistnämnda var rejäla dammråttor under sängen bla. De är för lustiga krabaterna i akvarium två, filterräkorna Mountain Rock och Gabon samt inte minst Amano. Förutom sniglarna som utgör viktigt jobb att hålla värden i shack så hjälper filterräkorna till med det och det märks klart och tydligt. Ekonomisk bankrutt pga att man var barskrapad på Tassimo kaffe och dessa är in i helvete dyra! Blev ett par paket så decemberlönen rök rätt fort. Lite för fort men det kan inte hjälpas. Nu har man livsmedel så man klarar sig sedan får resten någon möjlig lösning. Så kan det vara när man är skit betald arbetare åt en likadan arbetsgivare!

Gick ur Fakebook gruppen "räkor Sverige" då man fann den i princip lika substanslöst trist som akvarie och snigelgrupperna. Något som hade varit spännande och intressant hade varit en grupp med rätt innehåll och ett passande namn som "filterräkor, äpple och bra sniglar och afrikanska klogrodor" den gruppen hade sannolikt varit bäst samt inga akvarier på 90 liter och över. Det förblir en önskan då ingen har filterräkor, sniglar och Afrikanska dvärgklogrodor. Naturligtvis inte räkor och grodor i samma men räkor och sniglar funkar utmärkt likaså grodor och sniglar och lugna fiskarter. 

måndag 1 januari 2018

Infekterade eviga sår Gott Nytt År!?

Några som absolut borde stå vid skampålen men som själslösa människoliknande utomjordingar egentligen är som aldrig kommer att förstå skulden de alla bär är regeringen, polismyndigheten, byråkrater, ministrar och ohyran de släppte in i landet 2014-17. Det borde aldrig finnas något som heter Gott nytt år för dem. Som de blodlösa nazistsombier som ingick i filmen "Shockwaves" är medlemmar av Bilderberg gruppen och visst finns skillnader men också skrämmande likheter. Att inbilla sig att EU, FN, WHO,  NATO mfl är skapade med fredsbevarande och ärlig avsikt är detsamma som att tro på tomten, Rödluvan mfl som fysiska personer istället för vad de är. De ingår som objekt i historier. Det går tillbaka i historien till tiden före religioner. Kristendomen är inget annat än fabel och ett yttrande från judarna "kom inte med någon ny religion för då går det såhär" statuerat exempel. Islam är i sanningens namn inte inget annat än massförstörelsens förbund där falsk kärlek till slavarna som tagit ideologin till sin religion indoktrineras för att kriga och utrota övriga världen enligt en klar mentalsjuk nolla de kallar profets perversa hjärndödhet! Så är det.
 



Alla är gemensamma med de onda religioner som tyvärr finns i denna värld!