lördag 27 januari 2018

Besvikelser är inget nytt bara upprepande

Såg i Lidl appen vissa föremål som hade varit något att "fynda". Tog bilen och drog en repa till schtan och till butiken. Väl där möttes man av vad man kunde ha förväntat sig. Gick runt längs rader två av föremålen och fann ett vindruteskydd som skyddar mellan -49 grader vintertid och +? grader mot stekhet kupé sommartid alltid "gött å finn" som broiler brukar uttrycka det. Fann även en mugg eller flaskhållare i något mjukt material och en special bilglas avtorkare med två mikrofiberdukar som är avsedd att kunna rengöra h e l a rutan även i svåra vinklar och hörn. Fann åtminstone en av mindre dörrmattorna med blom motivet den med katten mot vacker röd bakgrund fanns inte samt någon alternativ badrumsmatta som blev tagen av bara farten, inget man behöver direkt sedan fann man vad man skulle ha behövt för flera år sedan men aldrig hittat någonstans nämligen handvärmare för liten kostnad! Förutom det blev det livsmedel och hushållsartikel. Sedan bar det av hem.

Man förstod att en del artiklar inte skulle finnas då det gällde mellan 22/1-28/1 men man fick tag på det man fick och det är ju bra det också. Vektrådssvets för 1000 kronor i januari månad är väl optimistiskt av Lidl kanske närmare våren sommaren att människor kan tänka sig köpa något sådant bortsett från ifall somliga har trasiga saker i metall som behöver svetsas eller bil som behöver svetsjobb annars är det nog knappast något man köper då januari månad tär hårt på ekonomin för de allra flesta. Sladdlöst strykjärn fanns inget kvar bara en del annat men som det såg ut så var många ute efter kläder och liknande. För en själv gäller som tidigare nämnts att hålla tillbaka inköp så att februari inte blir för kännbart ekonomiskt.
Sedan får man väl se när saker och ting blir använda. Den fattige arbetaren har aldrig en chans att få tag saker föremål och produkter annat än som det beklagligt är. Inget man valt utan blivit  tilldömd från i princip födsel vidare till skolor och utbildningar precis som personen som förklarade i videoklippet man såg att i skolan sållas barnen ut för att somliga får bli de som tvingas ta vilka skitjobb som helst medan somliga andra barn blir medelklass och högst upp eliten. Må de alla brinna i den eviga elden bestående av flammor med värmen av gassvets Dvs +3000 grader. Vad annat?
Uppdatering:
Wern Palmius intervjuas i Youtube klippet "skolans dolda mål" som handlar just om hur skolan generellt över hela landet jobbar efter exakt samma princip, därmed förblir patriarkatet och allt som somliga "vd" mfl säger sig arbeta med att avlägsna ur nutid endast genomskinliga lögner. Vad de i själva verket frekvent jobbar på är utvecklande av förgreningar till förslavande av folkgrupper och förnekar det med det självklara syftet att fördumma de som inte förstår.

2 kommentarer:

  1. Två 3-pack galgar fick man också med. Behövs verkligen när man har mycket byxor som hittills har legat framme och hängt över klädhängarstången i garderoben för att man inte har haft tillräckligt med klädhängare. Skönt att ha det gjort.

    SvaraRadera
  2. Ja all purpose carpet eller all användningsmattan egen översättning fick utmärkt plats i badrummet då man saknat badrumsmattor när golvet blir halkigt av vattnet som hamnar utanför badkaret så det får man prova och se hur det fungerar bra eller mindre bra. Gav tyvärr bort ett vindruteskydd för några år sedan. Det här kommer man i n t e ge bort alls! Då är man ju utan till den egna bilen. För närvarande kokar man de sista litrarna kranvatten och har kokat cirka 26 liter så att det räcker till blommor, akvarierna och en själv. Nyttigt och bra även om det kanske inte är nödvändigt brukar man göra det för blommor och växter gillar det vattnet bättre samt att Fiskarna i akvarierna inte ser ut att må sämre av sånt vatten. Har två fem liters dunkar (fd Ionosil) som man när vattnet svalnat lägger in i kylen och använder bl a till Tassimo bryggaren.

    SvaraRadera