tisdag 9 januari 2018

Märkliga tider? Inte då!

Att det skulle komma att bli som det är hade sannolikt ingen kunnat förutspå. Det finns alltid ekvationer som ger ibland oförväntade resultat vilket de senaste årens kriminalitet med mera tycks ha visat en permanent slumrande makthavarsamling. När larmen tjuter ilsket, öronbedövande och frekvent blundar regering, tillsatta i säkerhets positioner och rikspolischef och försöker mörklägga som idiotförklara hela det svenska folket. En och två gånger gick det bra att göra så men tredje, fjärde, femte osv går det inte alls. Det är bara så att alla vill ha men ingen vill göra. Därför ser landet och världen ut som den gör!

Ibland funderar man på ifall inte mycket är monterat med bildmontage program som Photoshop för vem vill frivilligt gå omkring med följande förklaringar till märkliga beteenden?

1 kommentar:

  1. Minnen när Youtube var mindre, inte i närheten av allt avfall som är idag. Bara för 11 år sedan var det mer humant mindre kommersiellt knappt om ens någon irriterande reklam alls. Harakiri Jesper och hans korvvagn. vågat att bråka med överförfriskade typer det måste ha varit innan 2014 för med alla dessa våldsamma flyktingar som kommit 14-17 kan det bli farligt att ha en korvvagn och vara aggressiv. Kan sluta med brinnande vagn och...ja resten kan fantasin få spela fritt. Hoppas aldrig att någon ska komma till skada men han bör nog vara försiktigare än vad som framgått av klippen. Visst har man inte mindre än två konton på Youtube. Det mesta rör egna intressen som är upplagd där. Harakiri korv är inget man själv skulle äta och bubbelvatten som renat slutade man med för 13 år sedan. Numera gäller ett annat sorts vatten som botar sjukdomar mm. Samt kosttillskott och vitaminer som mineraler. Livet är inte roligare än vad man gör det till. Hellre frisk luft och sunt förnuft än alkohol och droger och dimmiga lokaler. Det är livet numera.

    SvaraRadera