lördag 20 januari 2018

Åt Flanders för lång tid!

Det är ju inte underligt att en lön minus sjukdagar inte räcker i 35 dagar! Istället för en osannolik lön i juni när åtminstone en själv i n t e behöver den kunde det ha delats upp såsom 55% i juni och 45% i december. Exempel: 20.000 kronor rent kunde dras ner till 17500 kronor så kunde cirka 19000 kronor bli decemberlön. En logisk lösning då oktober och november är klassiska "sjukdomsmånader" där någon vecka går bort till sjukskrivning. Det skulle resultera i att jul och nyårs utgifter skulle klaras av och januari månad inte bli så förbannat dryg. Med många människors dåliga ekonomiska förhållanden i åtanke kunde arbetsgivare kunna lägga upp det på det sättet.

Nåja, det om den ekonomiska biten. Veckan började rätt hyfsat men skulle visa sig bli delvis kaotisk pga en usel idiots dumheter. Man hoppas slippa detta  miffo inom en snar framtid. Tre dagar jobbat 7-16:40 för att få det att gå ihop och detta pga delvis kass logistik, mumrikar till personer som inte har något som helst ansvar. För närvarande väntar man på torsdag och en efterlängtad lön som löser utgifter med mera samt ger en en drägligare tillvaro. Läser för närvarande en intressant bok samt håller även på med den tunglästa "den sanna historien om Bilderberg gruppen". Bägge hänger ihop med en hel del andra böcker tyvärr. Men någonstans måste man ju börja och det har man gjort. Det är mycket människor som avlider dels förra året men det ser ut att bli liknande detta år, många av cancer som faktiskt går att bota, men de läkare och fd läkare och andra personer dör även de,  genom oftast mystiska omständigheter som inte skulle ha förekommit . Där har medlemmar av Bilderberg gruppen mfl gjort "insatser".

Den intressanta boken och dess  insannehållsförteckning

1 kommentar:

  1. Innehållsförteckning ska det stå. Androiders usla ordförståelse. Ja, två av tre böcker på bilderna har man plus en del andra. Hotet mot livet blir att beställa tids nog plus många fler. Nu känns det som att det är dags att gå och handla. Så är det.

    SvaraRadera