måndag 8 januari 2018

Brytpunkt

Blev hemma idag på grund av den skit (flunsa/förkylning?) man ådrog sig förra veckan. Det är inte lönt att plåga sig i onödan då man inte har något för det. Dårar må göra så av snålhet som bedrar visheten. Man stod pall hela föregående vecka i ren tjurighet men man känner att man inte är återladdad för fler utmaningar och kaos med tillhörande problematik. Får se ifall man har energi i mitten eller slutet av veckan att städa det sista i lägenheten, som det känns nu kan det komma att dröja. Man bränner på  frenetiskt för att hålla allt i schack men sedan kommer bakslag i form av total utmattning alternativt helt slutkörd. Något man inte tog i beräkning var att bli ekonomiskt bankrutt så fort men det blir så när man handlar och även har en bil som drar bränsle samt det värsta att Tassimo kapslar var i princip slut. Tack och lov! Fick(?) man av arbetsgivaren en snål julklapp så att man hade råd att köpa mjölk, fil och smörgåsbröd för kommande behov/veckor. Måste nog behandla semi-permanent värkande höger arm då den ofta blir kall och värker fruktansvärt emellan varven. Återkommer med eventuella uppdatering vid behov.

Sista bilden är lånad från någon Fakebook grupp och stämmer förträffligt med verkligheten gällande deras statsminister. Läste att ministrar varit sjukfrånvarande men inte sjukanmält sig vilket innebär bedrägeri mot arbetsgivare men i dessa fall rör skattebetalarnas bekostnad! Lämpligt straff hade varit...ja det får var och en komponera ihop själv.

2 kommentarer:

  1. Synd, trist och brist med sinande kapital. Inte mycket att göra än att bita ihop när man varit med om katastrofalt mycket värre. Det är som att somliga drägg tillsätts för att sabotera och totalhaverera om det ser det minsta bra ut för någon med avsikt att gynna egot eller någon de tror blint på (vet vad jag vet!). Klistermärket satt på en snackspåse som dessvärre var sämre än sämst. De snacksen bestående av kaffebönor med topping av något sött smaksatt med kanel hade nog gjort många besvikna på liknande sätt som arbetsgivarens representanter gör mot anställda.

    SvaraRadera
  2. Miffo blogger som misslyckas frekvent med mycket och det mesta! När ska det bli någon skärpning alls? Till operatören: KYSS RÖVEN så har ni lyckats åstadkomma någonting alls.

    SvaraRadera