söndag 31 maj 2015

Harmoniska filmer!

God afton!

Då hade man sett ytterligare en av filmerna, ikväll "Mördaren ljuger inte ensam" och...ja den var bra, härlig 50/60 tals miljö och trevliga Tuva Novotny i en av rollerna. Kände först inte igen honom men sedan dök det upp, han i filmen "Tillsammans" minns inte hans namn men Rutger är rollkaraktären. De andra var väl inga kända ansikten för en själv direkt. Det kan ju bero på att man inte ser de senaste filmerna och inte känner till alla nya namn. Tuva har ju som bekant varit med i en hel del filmproduktioner så hon har varit, är och förblir lite av ett riktmärke för bra filmer!

Uppdaterad:
Rutger spelas av Gustaf Hammarsten. Han är verkligen en bra skådespelare!

Väl mött! I filmernas värld.

lördag 30 maj 2015

Så var det slutligen gjort

God dag!

Så hade man gjort det nödvändiga, och städat bostaden. Lägenheten mao. Först dammsugades hela lägenheten därefter tog man traditionellt Rapsodines Allrent och våttorkade sovrum, vardagsrum, hall och kök och slutligen blötlades och skurades badrummets golv. En del mattor hängdes ut på vädring efter noggrann avskakning. Nu känner man sig riktigt nöjd och ska inom kort jånna ner till apoteket för medicinpåfyllnad. Det bästa är när man kan genomföra handlingen själv och slipper hjälp.

Väl mött! I städade utrymmen.

torsdag 28 maj 2015

Klassiska filmer och underhållning!

God dag!

Känns genast bättre men inte riktigt harmoniskt som det sig bör. Igår handlade man lite nödvändiga livsmedel så att man fick sig middagen, vrålhungrig som man då var.
Sist i butiken innan kassorna finns filmerna och de tog man sig en närmare titt på. Det blev tre så då har man fem intressanta filmer att se under juni månads eventuellt trista regnhelger, medräknade de två tidigare köpta. Naturligtvis har man även boxarna man beställde så det kan bli trevligt att ta del av.

Väl mött! I filmernas värld.

Nyttiga och Goda drycker!

God morgon!

Vet inte om den är så god, snarare bitter vilket är förorsakat av imbecill AG! Blodsockret har skjutit i höjden vilket utgör obalans och "fladder" i kroppen. Det förstår aldrig mupparna på avfall AB. Nivå 11.8 är högt när normal nivå är 5.2-6.2. Diabetes är något man får leva med när ingen utveckling existerar i framtagandet av motmedel endast medicin som sänker eller kanske utgör hot om tidigare död? Det vet man aldrig.

Nåja, över till lämpligare ämne. I tisdags köpte man två Aloe Vera drycker, dels den traditionella med Gojibär dels en original som smakade klart annorlunda men friskt (bild 2). Igår eftermiddag gick allt galet och man tvingades vänta 48 jävla minuter pga dårars påfund "blodomloppet" när de stängt av infarten för att kunna ha start på vägen (utrota dessa dårar!!!) Så köpte man en Aloe Vera med smak av Kiwi, den var väl okej men man var rasande över den onödiga incidenten. Om de kunde släppt en atombomb över idiotevenemanget!

Så upplever man det som ende sport hatare i denna värld, hoppas alla hamnar i klorna på IS det hade varit lämpligt straff, eller befrielse? Hur man nu vill se det.

Väl mött! När det är väl skött!.

onsdag 27 maj 2015

UTROTA ALL SPORT NU!!!

Helvetes jävla parasitjävlar!!! En önskan: utrota ALL sport, alla utövare och totalt alla supportrar och minsta lilla som över huvudtaget yttrar svordomen!!! Levande kremering ja!!!

Basta.

Självklart behöver man ett skrov ibland, med extra dryck.

Ionosil verkar positivt!

God morgon!

Handlade för ovanlighetens skull hos en butik, som man förr handlade månadsvis traditionellt. Det blev Ionosil kolloidalt silver, älgörtsdryck, exklusive handkräm stor tub och ett läppserat Jojoba och Aloe Vera. Kostnaden blev som beräknat men det är det ändå värt!

Köpte Ionosil främst för att prova, då man är med i fäjsbokgruppen och vill ha egen erfarenhet av produkten. Den säljs som desinfektionsmedel och man provade en skvätt igår morse. HELT FANTASTISKT! Sedan får man se hur det verkar, på sikt men har man använt såväl Vademecum, Emsersalt och Trafuril samt annat "allmänt numera förbjudet" lär nog inte MSM & Ionosil ha en så negativ defekt som läkemedelsindustri med anhängare vill utgöra, hota och skrämma människor till.

Väl mött! På återseende.

måndag 25 maj 2015

Ovanligt men sant!

God dag!

Inte ofta man skriver på måndag men så blev det i alla fall. Har köpt Ionosil kolloidalt silver så då får man se ifall man lever imorgon. Sedan blev det traditionellt tobak och lite lunch. Det blev två DVD filmer Lucy och Sabotage som blir intressant att se tillsammans med beställningen.

Senare ikväll blire handla livsmedel och kaffe. Jo ersättningen blev chysst så sedan blire att fixa bilen.

Uppdaterad
Trots att man inte hade för avsikt att storhandla blev det för närmare 1000 lappen. Fjällfil syrlig och god. Glass med single malt whisky god? O ja!!! Nu har man kaffet med gula etiketten.

26/5:
Ja big bang theory innehåller 22 inte 23 Disc som Disc Shop skrev. Ska bli intressant att se vid tillfällen när det är sopor på Tv. Fem myror innehåller dock de utlovade 4 Disc och det ska bli än mer intressant att se dom som man inte sett på typ 38 år! Två av dem tre är ju trist nog framlidna Dvs avlidna. Tack o lov! Har man "mannen på taket" där hon är med i en biroll samt "varning för barn/det är serverat" med herrarna Härenstam och Brännström.
En god glass var den med jordgubbsmak, på sista bilderna. Naturligtvis har man även provat drycken och då choklad för den är för jävla god och hälsosam åtminstone för en själv! Så vare med det.

31/5: ja bild på Tassimo kaffet kanske? Långa jävla namn blir så förbannat komplext att minnas. Då får man antingen korta ner eller minnas det väsentliga. Hydraulkoaxialmetylaminat. Ha ha ha ha :D

Väl mött! Å väl skött.

söndag 24 maj 2015

Så blev det

Söndag och en lämplig dag för vad man vill och så blev det. Tog ut bilen och gav iväg till orten man kommer plantera häck karagan på. Grönt är det i princip överallt u t o m just där vilket framgår av grafiska objekt foton man tog när man var dit.

Då man själv inte äger tomten blir det som och vad det blir! Man har tappat all känsla, engagemang och att bry sig numera, vad som förfaller får förfalla. Tråkigt men verklighet!

Väl mött! I verkligheten.

lördag 23 maj 2015

Härliga dagar härliga tider!

God dag! eller kanske "goo dau" som Olvert skulle ha uttryckt det.

Lördag åter men en regnig och blåsig kanske stormig dag. Skönt att ha tak över huvudet och en skön lägenhet att vistas och sova i samt göra exakt vad man vill och lite till. Har suttit i fåtöljen och surfat på Internet mest hela dagen från det ena till det fjärde till det andra till det tolfte osv.

Bilen står i garaget då varken lust eller motivation att ta någon tur någonstans finns. Sparar hellre bränslet till måndag då man åker till jobbet och kombinerar med nödvändiga inköp då. Kontot nästan tomt och då saknas inspiration att åka någonstans alls!

Fick aldrig avin igår så det ska bli intressant att se hur kalvarna beräknat och pusslat denna månad. Tider förändras till katastrofalt sämre, vilket syns i samhället och för övrigt. Man får se om man har ork att se nåt på Tv eller DVD ikväll eller om det blir djup sömn. När man gör vad man vill blir det hastigt beslutat liksom vardagarna och middag, beror dels på ork men även vad som gäller i ögonblicket. Sådan är man och det finns ingen som kan förändra det.

Väl mött! I Sverige...någonstans.

fredag 22 maj 2015

Lite nytt på DVD Fronten

Fredagkväll och man har nyss vaknat efter en "traditionell" sömn attack. Drack en kopp kaffe efter middagen, vilken antagligen är orsaken till att man återuppvaknat, annars hade man nog sovit djupt som vanligt då jobbet är fysiskt och mentalt krävande.

Så hade man beställt två DVD boxar och denna gång blev det "the big bang theory" säsong 1-7 bestående av inte mindre än 23 skivor. När man för fyra år sedan var ute efter hela boxen "the dead zone" på hemmakväll fanns istället big bang theory men där och då hade man aldrig varit intresserad av, en sett ett helt avsnitt av serien, det lilla man då sett föll en inte in i smaken, minns dock att boxen kostade 499kr. Nu kostade den 599kr, nu har man "sett in sig" på och gillar den! Komiska Leonard, härliga Penny, iskalla Sheldon, fåniga Howard, goa Bernardette, romantiska Amy och evigt kärlekstörstande Raj. Har följt serien på en kanal men tröttnat på idiotreklamen och att de bytt ut den på fredagar mot soporna "Ullared" vilka dårar!
Nåja, nu får man framöver avnjuta varje avsnitt u t a n reklam eller besvikelse! Ja visst ja glömde ju Rajs syster Priya. Box nummer två blev den trevliga klassiska barnprogrammet man minns sedan barndomen "fem myror ät fler än fyra elefanter" 1-4. Ska bli härligt att få återse den.

Bilen har man beställt fjädrar till bakvagn så snart de kommit blir det byte. Sedan får man se hur mycket man kan avnjuta trippar med den i sommar. Nä dags för något annat kanske?
Uppdaterad: 17:46 fick man SMS om att paketet skickats iväg, jaja bättre sent än aldrig.

Väl mött! I filmernas värld.

lördag 16 maj 2015

Helg veckans höjdpunkt!

God morgon!

Så var det lördag men inget är direkt planerat. Man gör vad man gör och så får det bli.

En tesort som är ljuvligt god är den man upptäckte med köpet av bryggaren. Den är god, har bra, fruktig arom och ger ett välbefinnande! Med tillsatt naturlig sötning är den utmärkt.
En kaffesort man aldrig köper igen är Gevalia Amazonas, den var likt många andra ett otrevligt, illasmakande kaffe! Ja, Tassimo har gjort annat än bara bra produkter. Amazonas är en av dem, Oreon kaka var skaplig, Gevalia original ny är riktigt bra, Dark var mindre bra, Latte Machiato rent kass Latte Machiato caramel vem behöver sån skit!? söt, sliskig och tillintetsägande osv.

Värdiga en själv är den gula, den rosa och den turkosa etiketten. Gul reguljär, rosa intensiv och turkos aromatisk. Perfekta sorter som man köpte flera av då dessa i n t e finns i lokala butikers sortiment! Ja rosa och turkos i n t e gul för den är likt Gevalia original u t a n styrka!

Diabetes har man upptäckt för tre år sedan men i själva verket misstänker man att man haft det sedan 1970 talet eller åtminstone en annalkande diabetes. Tror inte kommande blindhet beror enbart på socker eller ämnen i sockret utan en kombination av andra livsmedel, livsstil och - paradoxalt! - digitala enheter. Såsom datorer, läsplattor och framför allt: androida mobiltelefoner!

Dessa påverkar ögonen negativt! Det märker man själv och man är knappast en på miljonen att uppleva detta! Även om teknisk evolution kommit långt har den inte kommit ens halvvägs.

Väl mött! I kaffets välsignelse.

torsdag 14 maj 2015

Äh vem bryr sig !?

Det är sjukt men va fan gör man? Alla bilder i android skiten till egentligen ingen som helst jävla nytta, radera för att skapa utrymme kanske? Jo. Nä den där jävla grushögen är större nu men ansvariga skiter i den...

Får c när i helvete slöfockarna tar bort den.

Fy bAllah vilka utgifter det blir!

Räknade utgifter man betalat för garaget bilen står i. 20880kr, för förvaring!!! SÄNK BENSINSKATTEN FÖR HELVETE!!! PARASITREGERING borde störtas och massinvandringen totalstoppas, mobilisera och rusta för ett tredje världskrig nu! Det skapar jobb till alla Etniska Svenska ungdomar samt får dem att vakna och verkställa uppgifter i verkligheten!

Klipp av allt daltande, gör allt som inte kan skrivas här! Då får vi tillbaka vårt land och kan därefter tillsätta 180% skärp bevakning av samtliga utrikes resenärer mm.
Men...då måste vi också avlägsna de släktingar som är av annorlunda syn och etik.

VARNING! fascistbladet skriver varning för starka bilder e n d a s t för att lura läsare att gå till sidan och där bli grymt besviken! Bojkotta ALLA antisvenska tidningar och skrifter!!! Utom Avpixlat, Fria Tider och Nya Tider. Dessa är h e l t sanningsenliga, verkliga, globalt fokuserade och sällan felande.

Ingen flyger en sådan dag!

God dag!

Torsdag och röd hela dagen, skönt avbrott i arbetsveckan. Jodå, man fick in bandets innehåll på DVD recordern, redigerade och delade inspelning överföring så det blev två delar tre med den första. Det blir tre på antagligen tre skivor. Metal musikvideos och punk/New Wave.
Fjädrar är beställda väntar på svar så att byta snart blir aktuellt.

Väl mött!

söndag 10 maj 2015

Musikvideo DVD kvar och såld

God afton!

Ännu söndag och kväll. Mängden DVD videofilmer man haft måste varit åtskilliga. Man har nog sålt, skänkt bort 150-200 filmer sedan begynnelsen 1999.

Fick för mig att kolla upp en gammal VHS kopia. Sagt och gjort och det är dels en man har kvar då ingen tycktes visa minsta intresse för ett antal man tog med vid tillfälle för försäljning, men så jobbar man på ett dårhus också!

Musikvideorna "Beauty in darkness vol.4" och "Death...is Only the beginning vol.5" som man köpte i början av 2000, kanske rent av årtalet. Tyvärr ville inte Luxor spelaren spela hela bandet så man får göra nytt försök kanske nästa helg. När man köpte DVD videorna var man naturligtvis intresserad av somliga band och det är väl de som håller än idag, bl a Cradle of filth vars DVD "Heavy left handed & candid" man sålde pga att bandet då hade sålt sig. Skivorna mellan 1994-2001 har man kvar då man är konsument och ingen säljare.

Enda nackdelen om man vill kopiera till DVD ät att ljudet blev som det blev till och från knastrigt mest troligt pga kollisionen digitalt ljud möter analog mottagning. I övrigt inget att klaga på. Bläddrade över till vanliga Tv kanaler emellanåt men den politiska debatten på SvT ikväll var sämre än de sämsta musikvideos på bandet!

Väl mött!

Tröttheten når inget slut!

God dag!

Söndag och rubriken talar sitt tydliga språk. Man har drabbats av någon egendomlig trötthet, vet inte om det rör sig om infektioner i kroppen, mediciner man tar eller bara ren vårtrötthet? Tidigare jobbade man för fastighet men fick i februari börja på Tvätteriinstution då fastighet dog intressemässigt.

Planer nära och kommande inom någon framtid är kolla upp cykelns framdäck då det plötsligt blev dåligt med luft efter tur till affären, byta fjädrar bak på bilen och kolla upp ett och annat belysningsmässigt till den då glödtrådsvakt fortfarande lyser ilsket orange.

Semester blir sen i år, inte förrän i augusti men man gör inte bara tvätt utan emellanåt blir det klippa gräs med klipparen. Får väl se vilka tider som anges antagligen 7-16.

Lön slutet på maj blir i n t e låg då man haft tre semesterdagar. Om något misstämmer skall ansvarig avskedas med omedelbar verkan!

Tragiskt hur många idioter det finns med sjukdomar som ej borde få existera, men men...

Väl mött!

lördag 9 maj 2015

Egna erfarenheter filmers format

God dag!

Lördag åter och så härligt! Inte alla lördagar har varit så utmärkta som sedan slutet av november 2014. Ja i så fall före 2010 då.

Erfarenheter av filmformat åsyftas det gamla systemet videoband. Man minns när videobandspelarna dök upp i slutet av 1970 talet. Då var det video 8, betamax och sedan kom VHS video Home system som skulle komma att dominera marknaden.

Det var olika märken men man själv kom i kontakt eller köpte första spelaren 1988, begagnad, sedan blev det en Thorn och den var riktigt bra, man bandade en hel del filmer från kanaler som Filmnet mfl men även kopierade hyrfilm. Det som kom att bli döden kvalitetsmässigt var när Longplay spelarna kom. Tråkigt nog bandade man in det mesta på Longplay. Dessa blev usel för att inte säga värdelös bild på.

År 2013 skeppade man iväg cirka 300-400 videoband på återvinningen och fåtalet inspelade på hastigheten Shortplay har kunnat föras över till DVD recorderns hårddisk vidare till DVD-R skivor. Hade man inte låtit sig luras att köpa en Longplay spelare hade fler filmer kunnat kopierats till DVD-R skivor...

Väl mött!

söndag 3 maj 2015

Politiker föddes till hycklare!

God dag!

Anledningen till den situation landet Sverige befinner sig i har den grundläggande orsaken: politiker!
De föddes att gynna enbart sig själva, redan den svåra förlossningen kantades av komplexa problem de vill enbart ha det bra, göra som de vill, bryta mot alla lagar, regler och paragrafer så att de får livstids uppmärksamhet och därigenom kan utnyttja det sociala skyddsnät som byggts upp ska enbart tillfalla dem!

Att vi har fiende i landet är politikers fel! Stormakterna tävlar bara om vem som har störst penis och skrämmer varandra lite. De avser bara avskräckande uttal och hot ifall vi inte lyder. De verkliga hoten struntar de i, av rädsla, för deras inkompetens fall.

Så ser det ut, så vad händer när hela jorden ska skändas och mentalsjukdomen påtvingas jordens befolkning? Det vet man aldrig...

En sak vet man dock. Alla Ynkryggar som kommenterar på olika webbplatser på Internet är i n t e beredda att slåss för sina liv, familjer eller sitt land! Dessa pjasare förblir de ynkligaste ej ens värda att askan ur elden!

Väl mött! Tack.

lördag 2 maj 2015

Helt betydelselöst musikmagazine!

God afton!

I veckan som gick köpte man Mojo Magazine majnumret. Döm om ens totala förvåning! CD skivan "modern lite is rubbish" var och är sopor med ytterst få undantag! Gick igenom magasinet och fann i princip INGET intressant, inte en enda artikel!!! Helt ofattbart, allt var om artister eller band som personligen betyder sopor !!! Dessutom så katastrofalt att sammanställa en CD efter ett riktigt skräpband B l u r. Vet inte ifall det blir sista numret av detta magasin som slagit i en rälsspik i likkistan!!!

Blir det samma med Uncut och Classic Rock Magazine har de dömt ut sig själva och kan lika gärna lägga ner verksamheten!

Detta nummer av Mojo hamnar i lådan med lästa nummer, CD'n likaså u t a n att konverteras till Mp3. Usch, sådan smörja. Mojo, ni är på väg att gräva er grav om ni fortsätter med ytterligare skräpskivor och artister som band som var, är och förblir s o p o r!

Film igen!

God afton!

Ja så var det härliga lördag igen. Vilken sagolik tur att dessa dagar finns, för vad var veckan utan ett lämpligt slut? Arbetsnarkomaners och arbetsgivares guld men då avled nog fler på sina arbeten.

Nåja, så fick man ytterligare idéer till inköp eller beställningar av filmer. Fann en del intressanta titlar från en svunnen tidsepok: 1970 talet. Ja även 1960 talet låter smått lockande även det.

Man har en lista på intressanta filmer, ett projekt som funnits sedan 2006 eller senare. Då gällde cdon.com man beställde ifrån. Numera är det andra näthandel som gäller, ibland kommer man över en och annan film på returbutiker eller livsmedelsbutiker, men man har siktet inställt på successivt samlande och då får det bli när möjlighet ges.

Väl mött! I filmernas magiska värld.

Män kan inte våldtas och trailers

God morgon, kväll, natt eller hur man nu vill se det.
Märkliga titlar på filmer eller vad sägs om; Obsession, Over the edge, natt utan nåd (night before the following day), What?, Igår, I dag, imorgon, Den stora skandalen, Possession (1981), Angel (1984). Ja mest troligt kalkonfilmer som aldrig nått Sverige eller svenska biografer...nåja.

Vid en granskning kom man fram till följande, som man säkert stött på men aldrig brytt sig:
 Obsession (1976), Over the edge (1979) Matt Dillon regi Jonathan Kaplan, natt utan nåd (night before the following day) (1968) med Marlon Brando, What? (1972) komedi regi Roman Polanski, Igår, I dag, imorgon (1963) komedi med Sophia Loren, Den stora skandalen (1970) fransk komedi, Possession (1981) thriller med Isabella Adjani,  Angel (1984) drama med Donna Wilkes regi Robert Vincent O'Neil. Då var det inte så märkliga trailers som man först upplevde, man har ju haft otalet Engelska köpfilmer VHS och då var det alltid originaltrailers i början av filmerna. Så man är ju inte direkt ovan vid de gamla, nötta trailers som var med i denna film.

En Tv serie man inte minns i skrivande stund men säkert när man ser den är "Ärliga blå ögon". Skådespelerskan Anna Godenius var inte ett namn man kände till men kopplingen ansikte och namn förändrade allt.