torsdag 28 maj 2015

Nyttiga och Goda drycker!

God morgon!

Vet inte om den är så god, snarare bitter vilket är förorsakat av imbecill AG! Blodsockret har skjutit i höjden vilket utgör obalans och "fladder" i kroppen. Det förstår aldrig mupparna på avfall AB. Nivå 11.8 är högt när normal nivå är 5.2-6.2. Diabetes är något man får leva med när ingen utveckling existerar i framtagandet av motmedel endast medicin som sänker eller kanske utgör hot om tidigare död? Det vet man aldrig.

Nåja, över till lämpligare ämne. I tisdags köpte man två Aloe Vera drycker, dels den traditionella med Gojibär dels en original som smakade klart annorlunda men friskt (bild 2). Igår eftermiddag gick allt galet och man tvingades vänta 48 jävla minuter pga dårars påfund "blodomloppet" när de stängt av infarten för att kunna ha start på vägen (utrota dessa dårar!!!) Så köpte man en Aloe Vera med smak av Kiwi, den var väl okej men man var rasande över den onödiga incidenten. Om de kunde släppt en atombomb över idiotevenemanget!

Så upplever man det som ende sport hatare i denna värld, hoppas alla hamnar i klorna på IS det hade varit lämpligt straff, eller befrielse? Hur man nu vill se det.

Väl mött! När det är väl skött!.

1 kommentar:

  1. Klar gjort med AG, eller representanter för AG. Flaska #1 har en 8 i begynnelsen av EAN koden, den kod som gäller för retur (pant) den blir kvar hemma likaså flaska #2 även om den har 7 som begynnelsesiffra och kan pantas kan maskinen innehålla fel vilket utgör att den "kan ej läsa koden" eller inte tar emot förpackningen". Så äre och så blire.

    Lugnet framförallt gäller när blodsockret är för högt, åtminstone för en själv. Likt för den som drabbats av migrän. Trötthet är ett solklart bevis för högt blodsocker! Sölen lyser så grannt ute men vad hjälper det?

    Vätska och sömn så får man kolla upp nivån senare i eftermiddag eller imorgon.

    SvaraRadera