söndag 10 maj 2015

Musikvideo DVD kvar och såld

God afton!

Ännu söndag och kväll. Mängden DVD videofilmer man haft måste varit åtskilliga. Man har nog sålt, skänkt bort 150-200 filmer sedan begynnelsen 1999.

Fick för mig att kolla upp en gammal VHS kopia. Sagt och gjort och det är dels en man har kvar då ingen tycktes visa minsta intresse för ett antal man tog med vid tillfälle för försäljning, men så jobbar man på ett dårhus också!

Musikvideorna "Beauty in darkness vol.4" och "Death...is Only the beginning vol.5" som man köpte i början av 2000, kanske rent av årtalet. Tyvärr ville inte Luxor spelaren spela hela bandet så man får göra nytt försök kanske nästa helg. När man köpte DVD videorna var man naturligtvis intresserad av somliga band och det är väl de som håller än idag, bl a Cradle of filth vars DVD "Heavy left handed & candid" man sålde pga att bandet då hade sålt sig. Skivorna mellan 1994-2001 har man kvar då man är konsument och ingen säljare.

Enda nackdelen om man vill kopiera till DVD ät att ljudet blev som det blev till och från knastrigt mest troligt pga kollisionen digitalt ljud möter analog mottagning. I övrigt inget att klaga på. Bläddrade över till vanliga Tv kanaler emellanåt men den politiska debatten på SvT ikväll var sämre än de sämsta musikvideos på bandet!

Väl mött!

1 kommentar:

  1. Torsdag idag härligt med en fridag i slutet av veckan perfekt om den varit betald men för en fattig arbetare blir det aldrig så, ingen lycka någonsin, bara elände, misär, trasiga bilar, cyklar, maskiner, apparater och allt.

    Nåja, nojja kunde man fått om man inte varit härdad. Kollade upp Luxor spelaren och den hade dragit ut bandet och vridit det. Skruvade isär och kollade med annat band, bildtrumman snurrar men något annat är fel. Kanske lämna in på rep i framtiden. Har en reservspelare som man kopplade in så nu fick man h e l a bandets innehåll på DVD recordern och kan därefter redigera fritt som man vill ha det. Även om det kanske inte verkar vara Hi Fi Stereo från reserven så spelar den upp innehållet i alla fall.

    Shortplay är enda alternativet men hellre det då man "skeppade" LP banden 2013, än inget alls.

    SvaraRadera