söndag 24 maj 2015

Så blev det

Söndag och en lämplig dag för vad man vill och så blev det. Tog ut bilen och gav iväg till orten man kommer plantera häck karagan på. Grönt är det i princip överallt u t o m just där vilket framgår av grafiska objekt foton man tog när man var dit.

Då man själv inte äger tomten blir det som och vad det blir! Man har tappat all känsla, engagemang och att bry sig numera, vad som förfaller får förfalla. Tråkigt men verklighet!

Väl mött! I verkligheten.

1 kommentar:

  1. Ja säga vad man vill om papperstidningen nya tider men objektiva är de i alla fall. Drack nyss en kopp Tassimo Chai Latte citrongräs och den var god, välsmakande, aromatisk och bra, till skillnad ifrån Chai Latte som är mer kryddig, stark och bäst när man känner sig krasslig eller förkyld. Man har naturligtvis bägge sorter hemma! Samt en hel del andra sorters som Twinings frukt orient, Gevalia original ny, helgkaffet intense och Aromatique. Bra att ha hemma ett lämpligt sortiment och imorgon kanske det blir den gula etiketten. Dark, Oreon, Espresso, Amazonas, latin sunset och övriga är prövade och undviks!

    Myntkassen och plånbokens myntfack är lagade så nu kan man använda dem också - praktiskt! Samtliga jävla profilbyxor är också lagade så nu är man redo för arbetsveckan.

    Tråkigt att modern psykologi blivit trist, ointressant och ett överflöd men man avslutar nog prenumerationen när den befintliga tar slut. Musikmagazine har inte mycket att ge längre så man får c vad som infaller i uppmärksamhets sfären den närmaste tiden. Kanske en ny cirkulationspump till akvarium #2 då en Sv dem tycks hålla på och rassla onödigt.

    VAB betyder vård av ballen sa han...ja vad skulle det annars betyda vårdavbrott? Eller vansinnets angränsande brott? Vård av barn? Nähä inte då.

    SvaraRadera