onsdag 27 maj 2015

Ionosil verkar positivt!

God morgon!

Handlade för ovanlighetens skull hos en butik, som man förr handlade månadsvis traditionellt. Det blev Ionosil kolloidalt silver, älgörtsdryck, exklusive handkräm stor tub och ett läppserat Jojoba och Aloe Vera. Kostnaden blev som beräknat men det är det ändå värt!

Köpte Ionosil främst för att prova, då man är med i fäjsbokgruppen och vill ha egen erfarenhet av produkten. Den säljs som desinfektionsmedel och man provade en skvätt igår morse. HELT FANTASTISKT! Sedan får man se hur det verkar, på sikt men har man använt såväl Vademecum, Emsersalt och Trafuril samt annat "allmänt numera förbjudet" lär nog inte MSM & Ionosil ha en så negativ defekt som läkemedelsindustri med anhängare vill utgöra, hota och skrämma människor till.

Väl mött! På återseende.

1 kommentar:

  1. Allt faller inte smärtfritt. Skrev älgörtsdryck men upptäckte att det rör sig om Granskottsdryck. Köpte för några år sedan älgörtsdryck. Nåja, Ionosil har en otrolig påverkan på kroppen. Som om allt återställs eller något liknande. Ja än har man inte sett ett enda avsnitt ur boxen Big Bang Theory men det kommer däremot har man sett många avsnitt av "fem myror.." det de förstört är sluten och lagt till någon skit som inte hör hemma där. För övrigt verkar det okej.

    Eva Remaeus avled 42 år gammal av en hjärntumör år 1993 (vila i frid!) och Lars Brasse Brännström avled 69 år gammal 29 Augusti 2014 (vila i frid!)

    Nä nu blir det sängvalsen då man känner sig nästan permanent trött, vilket antagligen har med sjukdom, medicin och aktivitet att göra.

    SvaraRadera