lördag 23 maj 2015

Härliga dagar härliga tider!

God dag! eller kanske "goo dau" som Olvert skulle ha uttryckt det.

Lördag åter men en regnig och blåsig kanske stormig dag. Skönt att ha tak över huvudet och en skön lägenhet att vistas och sova i samt göra exakt vad man vill och lite till. Har suttit i fåtöljen och surfat på Internet mest hela dagen från det ena till det fjärde till det andra till det tolfte osv.

Bilen står i garaget då varken lust eller motivation att ta någon tur någonstans finns. Sparar hellre bränslet till måndag då man åker till jobbet och kombinerar med nödvändiga inköp då. Kontot nästan tomt och då saknas inspiration att åka någonstans alls!

Fick aldrig avin igår så det ska bli intressant att se hur kalvarna beräknat och pusslat denna månad. Tider förändras till katastrofalt sämre, vilket syns i samhället och för övrigt. Man får se om man har ork att se nåt på Tv eller DVD ikväll eller om det blir djup sömn. När man gör vad man vill blir det hastigt beslutat liksom vardagarna och middag, beror dels på ork men även vad som gäller i ögonblicket. Sådan är man och det finns ingen som kan förändra det.

Väl mött! I Sverige...någonstans.

1 kommentar:

  1. Igår regnade det, idag strålar solen. Stormen har bedarrat till vindar. Tvättar fn kläder och hänger på tork. Man får c ifall man ids göra vad man tidigare tänkt, åka ut med häck karagan till lämpligt ställe och gräva ner den så att den kanske överlever...o m den lever.

    Ska bli intressant att se hur det ser ut där och vad som är. Kanske kan bli ett söndags inlägg...vem vet? Det vet man aldrig.

    SvaraRadera