måndag 25 maj 2015

Ovanligt men sant!

God dag!

Inte ofta man skriver på måndag men så blev det i alla fall. Har köpt Ionosil kolloidalt silver så då får man se ifall man lever imorgon. Sedan blev det traditionellt tobak och lite lunch. Det blev två DVD filmer Lucy och Sabotage som blir intressant att se tillsammans med beställningen.

Senare ikväll blire handla livsmedel och kaffe. Jo ersättningen blev chysst så sedan blire att fixa bilen.

Uppdaterad
Trots att man inte hade för avsikt att storhandla blev det för närmare 1000 lappen. Fjällfil syrlig och god. Glass med single malt whisky god? O ja!!! Nu har man kaffet med gula etiketten.

26/5:
Ja big bang theory innehåller 22 inte 23 Disc som Disc Shop skrev. Ska bli intressant att se vid tillfällen när det är sopor på Tv. Fem myror innehåller dock de utlovade 4 Disc och det ska bli än mer intressant att se dom som man inte sett på typ 38 år! Två av dem tre är ju trist nog framlidna Dvs avlidna. Tack o lov! Har man "mannen på taket" där hon är med i en biroll samt "varning för barn/det är serverat" med herrarna Härenstam och Brännström.
En god glass var den med jordgubbsmak, på sista bilderna. Naturligtvis har man även provat drycken och då choklad för den är för jävla god och hälsosam åtminstone för en själv! Så vare med det.

31/5: ja bild på Tassimo kaffet kanske? Långa jävla namn blir så förbannat komplext att minnas. Då får man antingen korta ner eller minnas det väsentliga. Hydraulkoaxialmetylaminat. Ha ha ha ha :D

Väl mött! Å väl skött.

1 kommentar:

  1. Gula etiketten heter något med "Petit dejauner" och får väl betraktas som finare i stil med intense och Aromatique men inte lika välsmakande. Kuken staur! Alla idioterrrrr XD

    SvaraRadera