söndag 10 maj 2015

Tröttheten når inget slut!

God dag!

Söndag och rubriken talar sitt tydliga språk. Man har drabbats av någon egendomlig trötthet, vet inte om det rör sig om infektioner i kroppen, mediciner man tar eller bara ren vårtrötthet? Tidigare jobbade man för fastighet men fick i februari börja på Tvätteriinstution då fastighet dog intressemässigt.

Planer nära och kommande inom någon framtid är kolla upp cykelns framdäck då det plötsligt blev dåligt med luft efter tur till affären, byta fjädrar bak på bilen och kolla upp ett och annat belysningsmässigt till den då glödtrådsvakt fortfarande lyser ilsket orange.

Semester blir sen i år, inte förrän i augusti men man gör inte bara tvätt utan emellanåt blir det klippa gräs med klipparen. Får väl se vilka tider som anges antagligen 7-16.

Lön slutet på maj blir i n t e låg då man haft tre semesterdagar. Om något misstämmer skall ansvarig avskedas med omedelbar verkan!

Tragiskt hur många idioter det finns med sjukdomar som ej borde få existera, men men...

Väl mött!

1 kommentar:

  1. Vad skönt att ha tre mobiler utan att någon enda idiot ringer! Androiden är främst avsedd för Internet, väder, sökningar och nyheter, appar som till 80% är såna man inte använder!, Internetbanken och kanske bloggskiten. Annars är det inte mycket man använder den till. SMS/MMS, sällan eller aldrig samtal.

    Mobilerna är kontantkort där en har extra tillägg med e-post men det är allt.

    Vem har tid med "vänner", "bekanta" och sådant otyg? Inte man själv!.

    SvaraRadera