onsdag 12 augusti 2015

Det var ju ett bra tag sedan...!

God eftermiddag!

Så åkte man till stan och hade ingen kännedom att likt för en själv har andra saker förändrats. Djuraffären är kvar men ombyggd. De har ändrat namnet till det gamla och säljer mest hund och katt relaterat. Fick ändå tag på röda mygglarver och köpte en likadan men vita mygglarver på prov, det är inte säkert det duger.

Fick åka någon mil bort och visste att de utökat men inte att det var djuraffären numera. Köpte inte mindre än 7 växter! Däribland en javaormbunke och en anubia, den tredje växten har man för närvarande ingen kännedom om namn men den duger i det akvariet.

En är nedsatt i andra akvariet och kanske det blir någon till men sedan får det vara stopp.
Till andra akvariet blev det dessutom 10st Kardinal tetror, vild fångade enligt kvittot. Vilket passar utmärkt då de förra lyser med sin frånvaro. 2st svarta neon tetror har varit det enda man sett på ett bra tag. 

Väl mött! I det grundlurade landet.

Uppdatering

Undre bilden visar hur akvariet såg ut innan växter. Övre bilden visar hur akvariet ser ut numera med nödvändiga växter och en som bihang dock delad.

1 kommentar:

  1. Av 7 växter kan det bli 2 över, för närvarande vet man inte vad det blir av dem men det kan bli någon form av försäljning. Grodorna trivs i 65 liters karet och fiskar (ynglen) likaså. Sniglarna tycks även de trivas och allt är frid och fröjd. Även i 69 liters akvariet ser de ut att trivas. Dalmatiner molly, amanoräkor och de nya kardinal tetrorna. Slutet gott.

    SvaraRadera