tisdag 11 augusti 2015

Positiva överraskningar!

God afton! 

I morse åkte man till en återvinningsbutik. Fick igår veta att det fanns något intressant där och mycket riktigt en kartong vars innehåll var vad bilder visar och det är en ringa del av innehållet! Lådan gick för 25 kr och man tog reda på en del. Med tanke på att man har en del annat från andra världskriget är det extra intressant Somliga detaljer har lossnat och de blir att limma fast sedan får man försöka fixa lite utrymme i någon hylla.

Fick slutligen boken och läste en hel del vad grodorna behöver så Imorgon blir det en ofrivillig tur till djuraffär och inhandla växter till grodorna  då de behöver det. Antar att de inte har Afrikansk klogroda så något sådant inköp blir inte av.

Uppdatering

Missade avsiktligt att fota en modell, den eller de som lämnat kartongen kan inte ha varit medveten om vad de gav bort gratis! 

1 kommentar:

  1. Man struntar fullkomligt i huruvida det skulle uppfattas att man skulle vara en av åtskilliga "nazifanatiker" för att man har CD skivor, DVD filmer och en del annat från andra världskriget då avsikten alltid varit att finna felet med det hela och att det aldrig återvänder då det tyvärr finns de som vill återuppleva det och utrota judar samt aldrig sett det grymma, avskyvärda och absurda i tiden mellan 1933-45 samt soldater som omedvetet krigade för Hitler efter 1945!

    Att påstå att man är fanatiker är en lögn det enda man vill är att ha bevis för något som faktiskt varit verklighet när många och de flesta från den tiden avlidit.

    SvaraRadera