söndag 2 augusti 2015

Dvärgklogroda filmklipp trots allt

Så var det dax för ytterligare ett filmklipp på lite piggare och mer energiska dvärgklogrodor än den i förra klippet som dessutom dog, vet inte varför men det kan ha berott på avsaknad av den som åkte in i cirkulationspumpen. Så nu är de...3.

Ja det är som det är och idioter är de som säljer djuren. De SKALL utlämna ALL information om djuret i sig, livsmedel, temperatur, varning för eventuella cirkulationspumpar, vilka fiskar och andra sötvattensarter de går ihop med och inte går ihop med. Ja, i stort sett allt. Helst skriftligt så att man vet hur man handskas med dem. Men icke ett ljud bara kapitalsynen "sälja, sälja, klirr, klirr". Fy fan!

1 kommentar:

  1. Vilket i synnerhet märks ibland litteratur de tillhandahåller. Tunn "bok" vid namn "min dvärgklogroda" hade kostnaden 110kr. Ad Libris säljer samma för 48kr. Hela 62kr i ocker !!! Men som som något ordspråk lyder "vad vi förlorar på populärt tar vi igen på svårsålt" FY FAN!!! för dessa svin. Må de tappa allt och konkursa med skyhöga skulder de tvingas betala oavsett! .

    SvaraRadera