fredag 28 augusti 2015

Jodå andra beställning ankom

God dag!

Fredag och sista veckodag på semester. På måndag åter till förvärvet. Beställningen från no shame dök upp idag och singeln Bedårande Barn Fädernesland var hyfsad. Två melodier Fädernesland med Jimmie Åkesson på piano och en karaoke version som andra melodi. En Ultima Thule låt. Det bandet har man aldrig gillat och inget förändras med denna singel. Texten må vara tilltalande men musiken känns...trång, obekväm och tråkig! Som musiker känner man att det ska vara bra, kraftfullt och tilltalande både text och musik! Det saknas i musiken!

Tygmärkena är det absolut inget fel på de är bra, fina och kan bli lämpliga till samlingen på väggen i sovrummet. Något kan ju hamna på något plagg, vem vet? Det vet man aldrig.

Väl mött! I det verkliga Sverige bortom tragedier och all sorts annan katastrof.

1 kommentar:

  1. Tygmärkena kostade 183kr! Inget märkvärdigt över dem, snygga tycker man själv. Beträffande CD singeln är det ju inte som med bandet SKREWDRIVER som gjorde bra musik och tilltalande texter även om man uppskattar låtarna på "all skrewed up" från 1977 och framtill "Back with a Bang!" enormt mycket musikaliskt och även textmässigt. När bandet bytte delar av den senare sättningen till helt ns så dog tyvärr även det musikaliska engagemanget hos grundaren och ledargestalten Ian Stuart Donaldson.

    Även om vissa låtar som "skrew you", "voice of Britain", "if there's a riot" och några till låter bra lät det tråkigt i slutet. Nåja, singeln var ingen märkvärdig kostnad och hellre äkta vara än snyltande promille på nerladdnings sajter och annat!.

    SvaraRadera