söndag 30 augusti 2015

Först och sist är sällan alternativ media

God morgon!

Det märks på sk "nyheter" att alternativ media sällan är först vilket gör att de inte kan komma att få presstöd. Om något händer i deras distrikt kommer det aldrig in som nyhet så nära händelseförloppet som möjligt. Istället kan det dröja timmar innan de  (skribenter) vaknat, ätit frukost och läst morgon nyheter och lyssnat på radio och tittat på gammel media Tv.
Det kan främst tolkas som "fritidsmedia" och så länge de har sina trogna läsare och kommentatorer (oftast samma som läsarna) kan de nog känna sig trygga och ha en tryggad ekonomi och egen välfärd när de kan gå ut med att de behöver mer finansiella medel, trots att inga abstrakta förbättringar sker.

Sådant "tiggeri" gynnar man aldrig! Ej heller allmänt tiggeri oavsett enskilda vid affärers dörrpostar eller föreningar utanför eller innanför affärer. Det finns tillräckligt med naiva och godtrogna motmänniskor i våra städer, byar, hålor och samhällen som glädjade eller av tvångsstyrda politiska skäl lättar sina tomma "hjärtan" till förmån för tiggare och ett tomt skattesystem!

De som skriker, domderar och uttrycker hur mycket mer de stackars pjasare och skuldtyngda små ska lätta sina tomma "hjärtan" skänker aldrig ett ögonblick åt tiggarna utan spottar vid en konfrontation  likt blinda, gamla spottkobror och lamor fräsande "är ni inte kloka det är bara ni som ska öppna era hjärtan aldrig vi!!!". Fanns det ofantligt missbrukade uttrycket Demokrati i praktiken borde politiker och patrask omgående gå samma öde till mötes. Nu och sedan 40 år tillbaka har gammelmedia indoktrinerat och grundlurat svenska folket och politiker till vad som finns att beskåda och höra idag.

En kaos regering bestående av en blandning av dårhus, vildar, hjärndöda och optimala ego kapitalister samt nazikommunister och våldsagerande parasiter som "väljare" oftast arguments lösa vid kritiska situationer. Regeringen som vänder kappan efter vinden när de först hävdar den totala motsatsen för att i nästa skede vända åsikter när väljarna övergår till "fiendens" sida. Man visste att man röstade mer rätt då man visste att nuvarande regering med pack skulle svika landet i dess helhet till permanent fördel för ohyran.

Nåja, man får väl se vart hän det bär.

Väl mött! I dårarnas halva och Sveriges halva.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar