måndag 31 augusti 2015

Så kan man se det ur världsligt perspektiv

God afton!

Läste lite om en mindre bemedlads litteratur utgivning. Ja alla kan skriva böcker. Romaner, facklitteratur, skönlitteratur, deckare, kriminal, fiktion och friktion men det fd någonting arter brukar ge sig i kast med är att skriva tidernas i särklass tunnaste och mest tillintetsägande bok vilket också skett och publicerats! Den heter "halvvägs" och längre hinner ju aldrig grinande barn förrän de får möjlighet att följa med dit resan bär och då har de inte tid att i sitt avsaknade omdöme, sin enfaldiga sjukdom och tragiska uppväxt skriva om sådant de har noll begrepp om. Det fd någonting försöker är att fortsätta sin välfärdskrossarturne och inbilla sig själv som sin trogna, naiva bekantskapskrets hur en individ helt utan mänskliga relationer uttrycker sig när den konsekvent misslyckats. Det måste vara en av Sveriges tunnaste böcker med omslagsbild, försättsblad, titel på verket, lögnerna, eftersättsblad och slutligen pärmens baksida.

Denne fd någonting är inte värd att nämnas vid namn utan bara ett nummer såsom siffran noll. Må boken gå till bål inom kort men det är klart då får de ta upplagan plus fd någonting själv för att bålet ska göra sig.

Väl mött! Bortom en fd statsministers sus och dus.

1 kommentar:

  1. Ska bli intressant att se utfallet i nuvarande kritisk ex-journalists Julia Cesars identitet avslöjad av nergeggat dasspapper Expressen. Må dasspappret dömas till total nerläggning omgående!

    SvaraRadera