lördag 1 augusti 2015

Född med otur och missnöjd blir man tills det är perfekt!

God afton!

Dvärgklogrodorna blev överförda till akvarium #2, allt var väl men en av dem var väl nyfiken på cirkulationspumpen plötsligt hörde man ett knastrande ifrån den och trodde att det var någon Anentome Helena snigel som sökt sig dit men tyvärr var det en av grodorna, en större så nu är de fyra till antalet och det får de förbli tills man får lös lite klös att införskaffa lite fler "artfränder" och kanske lite växter och någon landbit...vem vet? Det vet man aldrig...

Ett filmklipp som visar en av fyra grodor och de andra tycks gömma sig i dyn. Den är nu uppsugen och tappad i avfallet. Så den bruna geggan som syns finns ej längre.

 

1 kommentar:

  1. Filmklippet var ett av tre och gjordes med LG L FINO mobiltelefonen. Det blev hyfsat men uppladdning skedde genom överföring via Bluetooth till laptop och därefter uppladdning till bloggen. Lyckades skänka bort en mängd Dalmatiner molly och skänker gärna bort fler så att man kanske kan skaffa lite färgglada Fiskar Platy, Guppy och liknande som kontrast till alla svarta och silverprickiga som vita Dalmatiner molly. Grodakvariet får nog vara ett tag så att grodorna kan bli trygga och känna trivseln innan man gör något mer där.

    SvaraRadera