tisdag 29 september 2015

Dax att lägga ner!

Det måste gå dåligt för matställen runt om i landet. Standard dryck för måltid är och skall alltid vara! 50cl allt under är profit och skall bojkottas!
Naturligtvis bojkottas a l l a profitörer omedelbart.

Uppdatering;
A l l a som ser galan ikväll är lika galen som 87% som röstade för den tyvärr sittande regeringen!!! A l d r i g att man tittar och lyssnar på den kanalen. Ekonomiska migranter - nej tack!

söndag 27 september 2015

Söndag utflykt eller något...

Hej!

Idag var man tvungen att åka till schtan för att skaffa platt batterier och knappcell batterier. Fann en del annat också. Tyvärr har man termometer med mera som kräver den typen av batterier och de finns inte i rövhålet man bor i. Som tur är har man bil så man slipper åka bussar. Skönt är alltid att åka därifrån. Istället för det vanliga köpte man tre 2 pack och ett 20 pack AA och ett 20 pack AAA batterier så slipper man köpa dessa på ett tag.

För övrigt är det en lugn och fridfull söndag och man ligger och lyssnar på en skön ljudbok "istid" av Åke Edwardsson uppläst av Stefan Sauk.

lördag 26 september 2015

Tidningars värde och inte...

God afton!

Så hade man fått senaste Råd&Rön och det kan bli intressant läsning beroende på innehåll. En veckotidning man fortsätter prenumerera på som är mycket intressant läsning, och sällan återfinns på internetbaserade sajter, Nya Tider. Dessutom fortsätter man prenumerera på Modern Psykologi med viss tveksamhet. Den tyska tidningen fick man av en arbetskollega likaså Soldat & Teknik gamla nummer men den senare kunde man å andra sidan köpa något strönummer nu och då ifall något intressant kom upp. Kanske för att man faktiskt gjort värnplikten och att det är intressant läsning att se att Sverige faktiskt har mer försvar än vad många tror!

Tråkigt dock att det finns en regering som inte vill lägga pengar på ett verkligt försvar än på en betydelselös och förödande aldrig vinstgivande asylmigration! Nåja, inom en snar framtid kanske vi får en verklig regering till slut.

Man tycker inte det minsta synd om de som är så naiva att de frivilligt köper dassbladet, sexpressen och övrigt avfall när det faktiskt finns alternativ media som aldrig hycklar, skriver vad som sanning är och ger läsarna valuta för pengarna! Det är så sant som Julia Caesar skrev "Svenskarna är det mest vilseledda folket" och det i världen!!!

Väl mött! I papperstidningars värld.

Förändringar positivt kontra negativt

God dag!

Äntligen lördag, dagen man väntat på sen  tidigare i veckan. Kanske fredag mer då den utgjorde bättre välstånd. Ja man handlade månadsransonen av tobak och därefter blev det sniglar och musslor. Gav fan i kvantum då fanskapet låg fel ja infarten var belagd fel och då får det vara för all framtid!!! Man klarar sig utan dem och de klarar sig utan en som kund.
Bättre försöka påverka ortens butik istället och få in mer produkter. Kan lyckas ifall det blir gehör annars blir det att söka substitut. Lyckades tidigare och kanske lyckas igen få gehör för lite andra produkter. Sämre med konservativa kunder men de får konsumera sitt så handlar man vad som är bra själv!

Köpte igår morse ett oprövat snus men tyvärr var det alldeles för blött och starkt och man vet hur de reglerar styrkan, koksaltet! I torsdags fick man en bunt klistermärken av någon. Hade man varit 10-15 år hade man mest troligt klistrat upp dem i samhället och i gettot, men nu är man ju inte det så de får förbli oklistrade och hamnar i en låda istället. Då vi tyvärr lever i yttrandeförbud och diktatur skapat av en mentalt död regering och fascist media som mörklägger, ljuger och är total korrupta blir alla former av motstånd exploaterat exakt som nazisterna gjorde under andra världskriget dock retoriskt i motsats men handling förblir densamma!

Om nordiska motståndsrörelsen hade  valt bort förrädaren klistermärke fem, hade de varit trovärdiga för dennes religion var aids! (malsi).

Väl mött! I någonting.

fredag 25 september 2015

Kan bli intressant...

God dag!

Härligt med fredag, slitveckans sista dag sedan frihet och helg! Funderar på några grodor till samt kanske sniglar och eventuellt räkor. Kanske stannar vid funderation. Hade två sjukdagar förra veckan så man får spara stål så man har även i oktober. Läste att någon svensk bloggare fanns med på någon dödslista och sannolikt bör det vara någon känd typ fröken Sverige eller liknande för det kan tvivelaktigt vara precis vem som helst.

Ja dessa arbetslösa och arbetsskygga som måste fördriva livet på jorden med sån "aktivitet" må den gruppen möta en missil så är åtminstone en grupp ur världen.
Väl mött! På återseende om ett par timmar eller något dygn.

Uppdatering
Jodå det blev två military helmet, tre red Onion och två sandmusslor. Sniglarna hann nätt och jämnt ner så började de utforska sin nya omgivning medan musslorna tycks ligga helt stilla. Det kan ju ta något tag innan de rör på sig eller så var de aldrig vid liv när man köpte dem. Nåja, nu är det fyra arter eller sorters sniglar med Malaysiska sandsniglarna och zebra sniglarna.

onsdag 23 september 2015

Tomten snart här med paket och skinka

God afton!

Bra när dassbladet presenterar "artister" som ställer upp för extremisten. Många är de att ha blivit bojkottade, nu blev det ingen. Varför? Har varken skivor, DVD eller ens på samlingsskivor och då får de göra exakt vad de vill. De har redan "dött" och de är och förblir glömda så länge de lever! Att ställa upp i någonting alls för de verkliga nazisterna, fascisterna och hycklarna är detsamma som att låta sig frivilligt halshuggas av terroristerna för deras demoners vilja!!!

Nej, total offentlig bestraffning för förrädarna inklusive det falska vilseledda folket. Det hade varit ljuvligt att få bevittna.

Väl mött! I gryningen.

söndag 20 september 2015

Lycka i paradiset

God förmiddag!

Det har varit en del utvecklingsfaser i akvarium nummer två. Länge var det hem för dalmatiner molly och Anentome Helena sniglar och länge var det tillfälligt rent för att max några dagar senare återbli geggigt och vad som åt upp växterna vet man inte med säkerhet men sniglar eller fiskar eller både och. Den tiden är förbi för i juli sögs en stor mängd dyvatten ur och nytt fräscht vatten tillsattes. Därefter flyttades fiskarna till akvarium ett och kort därpå fick de första två krabaterna släppas ner. De såg ut att trivas rätt bra. Men man var långt ifrån färdig, köpte tre krabater till och händelser med ej överlevande finns att läsa i tidigare inlägg. Såg en mindre groda och vet inte om det är en av de tidigare som krympt eller om det är något nytt men den ser lik ut någon tidigare och mest troligt har inga nya saker hänt på så kort tid.

Politiskt: nazism har många utseenden. Två är nog följande: att nyttja och konsumera utländska produkter men avstå från att ländernas befolkning kommer till det egna landet är en form av nazism! Att istället för att skänka ett rejält bidrag till hjälp på plats, locka asylflyktingar till det egna landet i syfte att ge skyddat liv, utbildning och arbete men slå ut landets egen befolkning enbart i egoistiskt ekonomiskt profit är en annan sorts nazism. Ett tredje är tolkningar av aidsideologin malsi ett fjärde är kommunism. Oavsett hur någon vill kan man aldrig låta nutidens nötter och nördar komma till tals då landet har en betonghjärna till statsminister. Dock aldrig tillvald av en själv!!!

Väl mött! I dårarnas nördarnas och de inköpta slaktarnas förlovade avrättnings land.

lördag 19 september 2015

Varför stress i ess för att man blir less

God dag!

Jaha lördag och i förmiddags blev de lite stressigt. Det löste sig dock till slut. Insåg att röda mygglarver förpackningen höll på att sina (ta slut). Så det blev att ta en oplanerad biltur till schtan och köpa 2st så nu har mina grodor inte mindre än 2 månaders ranson, ifall de behövde en per dag. Nu ser det däremot ut som att de inte behöver den volymen för de har vuxit enormt sen man köpte dem. För att inte ta livet av dem kan det bli lämpligt med 3 gånger i veckan måndag torsdag söndag med 2 dagars uppehåll.

Den där har man kvar kanske mer som minne än verksam funktion. Den fungerar säkert fortfarande om man provade men den fyller ingen funktion längre. Ett CD skivrengöringsset,  20-25 år på nacken med en borste men rengöringsvätskan är för länge sedan slut. Vinylskivor har man i mängder och längder men det man spelar mest och bäst är radio och mp3 så vinyl, kassettband och rullband har med tidens tand i sista men mest pålitliga hand (rimlikt vis)

fredag 18 september 2015

Den enda sanning brinner likt kremeringsugnar!

God morgon!

En riktigt trevlig dag nalkas även om det regnar ute. Härligt är ändå att man slipper vara ute i regn och rusk och bli genomsur. Intelligens står på topp när man vågar lämna en verksamhet för en helt annan. Är man självgående och vill samt kan arbeta självständigt är någon ledare eller överhuvud totalt förkastligt att tillförlita sig på!

Då var det i princip helg och tyvärr är man sjukskriven p.g.a. ryggen och leder i armbågar, handleder och artros knäet som vidmakthåller sin existens. Med häxbrygd av alternativa mediciner har dock artros avtagit avsevärt markant! Som det så fint heter "man fyller på kroppens depåer så att viktiga näringsämnen och återuppbyggnad av förslitningar och avsaknad av viktiga spårämnen återställs". Nackdelen är tyvärr att man tidigare år gjort onödigt tunga jobb och ätit slarvigt vilket medfört diabetes typ 2 och kraftigt påökad övervikt.

Nåja, man lär så länge man lever och lyssnar på kroppens varningssignaler men likt många medmänniskor för sent då skadan redan är uppenbar. Över till annat nu, provade ett nytt snus förra månaden och visserligen var det helt okej om än annorlunda och med mer "bett" än det traditionella men när allt kommer omkring blir det ingenting av något byte då priset är alldeles för absurt! Och när svinaparasiterna avser att höja skatterna till långt över himmelshöjd så får alla onödiga utsvävningar förintas likt drömmar, visioner och kreationer blir illusioner.
Naturligtvis fortsätter man prenumerera på de prenumerationer man har. Kanske man t.o.m. beställer tre av det där, vem vet? Det vet man aldrig...

Väl mött! I skammens land där politiker tvingar befolkningen att gå på knä för kristallklar imbecill vakuum illusion!

Så gjorde man sig kvitt den "skådisen" på livstid! Filmer där den medverkar har sållats bort och skall skänkas till returcenter för sånt som inte har ett personligt värde!.

tisdag 15 september 2015

I väntans tider...

 God Morgon!

Såg en luftballong igår när man åkte bussen hem. Kanske är reklam för kommande ölmässa som de haft sedan 2013 eller något. Snart är maten för grodorna slut. Vita mygglarver verkar ju vara skinn flagor. Nedrans skit. Nåja, det löser sig så småningom. Uppdatering: och dårarnas paradis utmärker sig på fler än ett moment. Snart  har vi nog ingen arbetsplats utan tvingas hoppa över hinder för att komma fram till det som ska. Den dagen är omedelbar uppsägning ett faktum!

Insamling till ekonomiska migranter oavsett varifrån. Visst, skänker tankar och annat som inte behövs. Lika mycket eller mer än politik pajasarna och övriga korrupta hycklare i floskler tid! Tiggarna är ett resultat av politiker s och vänsterpatrasks önskemål!!!.

Nåja, de är som ogräs liksom flyktingar. De verkliga flyktingarna är de som aldrig lyckas resa någonstans alls, skulle gärna skänka någon tusenlapp om man visste att det hamnade hos de mest nödlidande. De som finns här och anländer bör deporteras tillbaka och de som är kvar och inte alls har råd att åka är de som primärt bör få medlen!

söndag 13 september 2015

Windows 10 allt annat än bra!

 God Efter midnatt!

Windows 10 var ju allt annat än man hade kunnat vänta sig, även om man läst en del kritik trodde man ju aldrig att det skulle vara i den låga klass det är. Kanske någon uppskattar det, själv anser man att det är bland det sämsta man provat. Som exempel på idiotism kan nämnas ifall man gillar en bild och plockar ner den och sedan vill korrigera storlek så kan man vara tvingad att avmarkera att den tillhört någon annan dator och istället för som Windows 7 bara en markeringsprick ska man bocka för avmarkeringsrutan, helt idiotiskt. Det är bara en av de nackdelar man upptäckt hitintills. På återseende i framtiden.

Väl mött! I dårarnas digitala värld.

söndag 6 september 2015

Lite färggrannt i fönstren kanske

God afton!

Hycklarna och floskler bildare köper tramset. Kan måhända vara tragiskt när ett oskyldigt barn dör för att fadern vill till sverige för att få gratis tandvård. Här i landet finns tillräckligt med problem det behövs inga utomsvenska som tillägg!

Köpte två trevliga blommor till fönstren.