fredag 18 september 2015

Den enda sanning brinner likt kremeringsugnar!

God morgon!

En riktigt trevlig dag nalkas även om det regnar ute. Härligt är ändå att man slipper vara ute i regn och rusk och bli genomsur. Intelligens står på topp när man vågar lämna en verksamhet för en helt annan. Är man självgående och vill samt kan arbeta självständigt är någon ledare eller överhuvud totalt förkastligt att tillförlita sig på!

Då var det i princip helg och tyvärr är man sjukskriven p.g.a. ryggen och leder i armbågar, handleder och artros knäet som vidmakthåller sin existens. Med häxbrygd av alternativa mediciner har dock artros avtagit avsevärt markant! Som det så fint heter "man fyller på kroppens depåer så att viktiga näringsämnen och återuppbyggnad av förslitningar och avsaknad av viktiga spårämnen återställs". Nackdelen är tyvärr att man tidigare år gjort onödigt tunga jobb och ätit slarvigt vilket medfört diabetes typ 2 och kraftigt påökad övervikt.

Nåja, man lär så länge man lever och lyssnar på kroppens varningssignaler men likt många medmänniskor för sent då skadan redan är uppenbar. Över till annat nu, provade ett nytt snus förra månaden och visserligen var det helt okej om än annorlunda och med mer "bett" än det traditionella men när allt kommer omkring blir det ingenting av något byte då priset är alldeles för absurt! Och när svinaparasiterna avser att höja skatterna till långt över himmelshöjd så får alla onödiga utsvävningar förintas likt drömmar, visioner och kreationer blir illusioner.
Naturligtvis fortsätter man prenumerera på de prenumerationer man har. Kanske man t.o.m. beställer tre av det där, vem vet? Det vet man aldrig...

Väl mött! I skammens land där politiker tvingar befolkningen att gå på knä för kristallklar imbecill vakuum illusion!

Så gjorde man sig kvitt den "skådisen" på livstid! Filmer där den medverkar har sållats bort och skall skänkas till returcenter för sånt som inte har ett personligt värde!.

1 kommentar:

  1. Tänk om betonghjärnan Löfven var det minsta medveten men det är hen inte! De som kallar motståndare nazister, ffascister och ffrämlingsfientliga att ideologisterna är de som verkligen är det. Om man är det minsta intresserad kan man gå ut på internet och där finna kopplingen mellan islam och nazismen.

    http://www.tellchildrenthetruth.com är adressen sedan får ni se vad betonghjärnan lockat hit.

    SvaraRadera