lördag 19 september 2015

Varför stress i ess för att man blir less

God dag!

Jaha lördag och i förmiddags blev de lite stressigt. Det löste sig dock till slut. Insåg att röda mygglarver förpackningen höll på att sina (ta slut). Så det blev att ta en oplanerad biltur till schtan och köpa 2st så nu har mina grodor inte mindre än 2 månaders ranson, ifall de behövde en per dag. Nu ser det däremot ut som att de inte behöver den volymen för de har vuxit enormt sen man köpte dem. För att inte ta livet av dem kan det bli lämpligt med 3 gånger i veckan måndag torsdag söndag med 2 dagars uppehåll.

Den där har man kvar kanske mer som minne än verksam funktion. Den fungerar säkert fortfarande om man provade men den fyller ingen funktion längre. Ett CD skivrengöringsset,  20-25 år på nacken med en borste men rengöringsvätskan är för länge sedan slut. Vinylskivor har man i mängder och längder men det man spelar mest och bäst är radio och mp3 så vinyl, kassettband och rullband har med tidens tand i sista men mest pålitliga hand (rimlikt vis)

1 kommentar:

  1. Det enda man undviker läsa i dasspappren (se gamla offentliga media) är floskler och hyckleriet s ändlösa aids. Gettot 80 talet var hålet illa beryktat, 90 talet kom det oprovocerade våldet mera knark och det blev redan då en stad utan själ! 2000-2015 har det formats och reformerats till hyckleriet utan skäl och själ!

    LO bör omedelbart döpas om till det mest passande ADFO anti-demokratiska fascism organisationen! Fanns en enda duglig ledargestalt i Sverige kunde ADFO och alla politiskt kopplade fackförbund avvecklas. Tyvärr finns inget hopp om någon sådan lösning då det enda partiet tramsar på i sina egna led som aldrig kommer att finna en enda lösning för landets nuvarande situation.

    SvaraRadera