tisdag 15 september 2015

I väntans tider...

 God Morgon!

Såg en luftballong igår när man åkte bussen hem. Kanske är reklam för kommande ölmässa som de haft sedan 2013 eller något. Snart är maten för grodorna slut. Vita mygglarver verkar ju vara skinn flagor. Nedrans skit. Nåja, det löser sig så småningom. Uppdatering: och dårarnas paradis utmärker sig på fler än ett moment. Snart  har vi nog ingen arbetsplats utan tvingas hoppa över hinder för att komma fram till det som ska. Den dagen är omedelbar uppsägning ett faktum!

Insamling till ekonomiska migranter oavsett varifrån. Visst, skänker tankar och annat som inte behövs. Lika mycket eller mer än politik pajasarna och övriga korrupta hycklare i floskler tid! Tiggarna är ett resultat av politiker s och vänsterpatrasks önskemål!!!.

Nåja, de är som ogräs liksom flyktingar. De verkliga flyktingarna är de som aldrig lyckas resa någonstans alls, skulle gärna skänka någon tusenlapp om man visste att det hamnade hos de mest nödlidande. De som finns här och anländer bör deporteras tillbaka och de som är kvar och inte alls har råd att åka är de som primärt bör få medlen!

1 kommentar:

  1. Så var den skådisen borträknad ur samlingen i DVD hyllan! kjell bergkvist. Ja flertalet andra hycklare också för den delen. Oavsett vad skall allt där hycklare medverkar bort ur DVD hyllan.

    Tråkigt att det finns sådana imbecilla "medmänniskor"!

    SvaraRadera