onsdag 23 september 2015

Tomten snart här med paket och skinka

God afton!

Bra när dassbladet presenterar "artister" som ställer upp för extremisten. Många är de att ha blivit bojkottade, nu blev det ingen. Varför? Har varken skivor, DVD eller ens på samlingsskivor och då får de göra exakt vad de vill. De har redan "dött" och de är och förblir glömda så länge de lever! Att ställa upp i någonting alls för de verkliga nazisterna, fascisterna och hycklarna är detsamma som att låta sig frivilligt halshuggas av terroristerna för deras demoners vilja!!!

Nej, total offentlig bestraffning för förrädarna inklusive det falska vilseledda folket. Det hade varit ljuvligt att få bevittna.

Väl mött! I gryningen.

3 kommentarer:

  1. Det är inte alls konstigt att barnen i skola ska skriva ett självmordsbrev. Enklare kan det inte bli att svenskarna eliminerar sig själva och sedan får vårt stackars utsatta land bli bombfält för den "spännande" multikulturen! Endast urblåst regering och vilselett folk ser aldrig detta!!!

    SvaraRadera
  2. Positivt med Android men Youtube och Facebook är alldeles för dryga i datamängd vilket innebär att man aldrig ser några som helst klipp på enheten utan allt går via datorn och fiber då kan man se hur mycket som helst utan att det slukar mängder!

    Sedan rör sig mycket om ren hets på alternativ media sidor för kommentarerna. Man tar det mesta med stora nypor salt.

    SvaraRadera
  3. Känns mycket bra att dårar klämts till döds runt skithålet! Tråkigt att inte alla (h) klämdes ihjäl, ju färre desto bättre. Allt väl än så länge...men dagen har bara börjat...

    SvaraRadera