fredag 25 september 2015

Kan bli intressant...

God dag!

Härligt med fredag, slitveckans sista dag sedan frihet och helg! Funderar på några grodor till samt kanske sniglar och eventuellt räkor. Kanske stannar vid funderation. Hade två sjukdagar förra veckan så man får spara stål så man har även i oktober. Läste att någon svensk bloggare fanns med på någon dödslista och sannolikt bör det vara någon känd typ fröken Sverige eller liknande för det kan tvivelaktigt vara precis vem som helst.

Ja dessa arbetslösa och arbetsskygga som måste fördriva livet på jorden med sån "aktivitet" må den gruppen möta en missil så är åtminstone en grupp ur världen.
Väl mött! På återseende om ett par timmar eller något dygn.

Uppdatering
Jodå det blev två military helmet, tre red Onion och två sandmusslor. Sniglarna hann nätt och jämnt ner så började de utforska sin nya omgivning medan musslorna tycks ligga helt stilla. Det kan ju ta något tag innan de rör på sig eller så var de aldrig vid liv när man köpte dem. Nåja, nu är det fyra arter eller sorters sniglar med Malaysiska sandsniglarna och zebra sniglarna.

1 kommentar:

  1. Näthat är föräldrars och ett fruset samhälles resultat! Barn påverkas av föräldrar tills barnen är mogna att själv fatta beslut. Tyvärr gäller det ej utlandsfödda barn som lätt faller offer för föräldrar eller släkts påverkan, förakt och hot om att bli mördade ifall de inte lyder sina föräldrar och/eller släkt blint och dövt! Ingen kan eller kommer att kunna påstå motsatsen! Grupptryck från kamrater i skola eller sociala medier är bidragande orsak.

    Näthat är inget man sysslar med själv då det alltid rör sig om konstateranden och fakta! Ifall någon alls hävdar motsatser är det inget annat än deras eget fel! Själv felar man aldrig bara utveckling förändrar det objektiva selektivt.

    SvaraRadera