söndag 27 september 2015

Söndag utflykt eller något...

Hej!

Idag var man tvungen att åka till schtan för att skaffa platt batterier och knappcell batterier. Fann en del annat också. Tyvärr har man termometer med mera som kräver den typen av batterier och de finns inte i rövhålet man bor i. Som tur är har man bil så man slipper åka bussar. Skönt är alltid att åka därifrån. Istället för det vanliga köpte man tre 2 pack och ett 20 pack AA och ett 20 pack AAA batterier så slipper man köpa dessa på ett tag.

För övrigt är det en lugn och fridfull söndag och man ligger och lyssnar på en skön ljudbok "istid" av Åke Edwardsson uppläst av Stefan Sauk.

1 kommentar:

  1. Ja helvetes jävlar beträffande ljudböcker så har man normala "Wallander Sprickan" på 50 minuter, "Istid" 37 minuter men även långkörare som "den perfekta Vännen " 8 timmar 50 minuter och en mastodont "ingen mans land" 19 timmar! Thrillers är schysst men politiska på nästan dygnet blir för drygt och sedan gäller r ä t t pris för det. Lägger knappast ut 200-400kr då boken kan tinga 100-200kr då får det vara!

    Funderar på att göra "läsning" av pocket och annat som aldrig blir offentliga.

    Kan precis som en del översättningar stanna av då man stöter på komplikationer.

    SvaraRadera