lördag 26 september 2015

Förändringar positivt kontra negativt

God dag!

Äntligen lördag, dagen man väntat på sen  tidigare i veckan. Kanske fredag mer då den utgjorde bättre välstånd. Ja man handlade månadsransonen av tobak och därefter blev det sniglar och musslor. Gav fan i kvantum då fanskapet låg fel ja infarten var belagd fel och då får det vara för all framtid!!! Man klarar sig utan dem och de klarar sig utan en som kund.
Bättre försöka påverka ortens butik istället och få in mer produkter. Kan lyckas ifall det blir gehör annars blir det att söka substitut. Lyckades tidigare och kanske lyckas igen få gehör för lite andra produkter. Sämre med konservativa kunder men de får konsumera sitt så handlar man vad som är bra själv!

Köpte igår morse ett oprövat snus men tyvärr var det alldeles för blött och starkt och man vet hur de reglerar styrkan, koksaltet! I torsdags fick man en bunt klistermärken av någon. Hade man varit 10-15 år hade man mest troligt klistrat upp dem i samhället och i gettot, men nu är man ju inte det så de får förbli oklistrade och hamnar i en låda istället. Då vi tyvärr lever i yttrandeförbud och diktatur skapat av en mentalt död regering och fascist media som mörklägger, ljuger och är total korrupta blir alla former av motstånd exploaterat exakt som nazisterna gjorde under andra världskriget dock retoriskt i motsats men handling förblir densamma!

Om nordiska motståndsrörelsen hade  valt bort förrädaren klistermärke fem, hade de varit trovärdiga för dennes religion var aids! (malsi).

Väl mött! I någonting.

1 kommentar:

  1. Att det hetsas i ren blindo är rastlösa järnrörs "politikers" möjlighet att skapa oreda. Vad hände nyårsafton 2014/15 egentligen fick firande hycklar proffs raketer i skallen eller får de stroke en gång i kvarten!?!? Vem är så imbecill att de frivilligt vill tvingas betala biljoner i extra skatter och momser och ä n d å vill ta in mer ohyra i landet!!!

    IDIOTER!!! OCH ÅTER JUBELIDIOTER FÖR ATT SLUTLIGEN VARA HJÄRNDÖDA!!!

    Nej ni blir aldrig erbjudna gästvänlighet ifall ni likt förrädare tvingas lämna fosterlandet. Nej ni kommer inte leva i harmoni eller någon form av demokrati i det "nya" landet. Dess regering kommer att plocka bort er så omedelbart som möjligt. Lögner, myter och sagor är allt ni hört. Ni får skylla er själva den tidpunkt ni inser det!.

    Befria vårt land från dessa landsförrädare nu!!!

    SvaraRadera