söndag 20 september 2015

Lycka i paradiset

God förmiddag!

Det har varit en del utvecklingsfaser i akvarium nummer två. Länge var det hem för dalmatiner molly och Anentome Helena sniglar och länge var det tillfälligt rent för att max några dagar senare återbli geggigt och vad som åt upp växterna vet man inte med säkerhet men sniglar eller fiskar eller både och. Den tiden är förbi för i juli sögs en stor mängd dyvatten ur och nytt fräscht vatten tillsattes. Därefter flyttades fiskarna till akvarium ett och kort därpå fick de första två krabaterna släppas ner. De såg ut att trivas rätt bra. Men man var långt ifrån färdig, köpte tre krabater till och händelser med ej överlevande finns att läsa i tidigare inlägg. Såg en mindre groda och vet inte om det är en av de tidigare som krympt eller om det är något nytt men den ser lik ut någon tidigare och mest troligt har inga nya saker hänt på så kort tid.

Politiskt: nazism har många utseenden. Två är nog följande: att nyttja och konsumera utländska produkter men avstå från att ländernas befolkning kommer till det egna landet är en form av nazism! Att istället för att skänka ett rejält bidrag till hjälp på plats, locka asylflyktingar till det egna landet i syfte att ge skyddat liv, utbildning och arbete men slå ut landets egen befolkning enbart i egoistiskt ekonomiskt profit är en annan sorts nazism. Ett tredje är tolkningar av aidsideologin malsi ett fjärde är kommunism. Oavsett hur någon vill kan man aldrig låta nutidens nötter och nördar komma till tals då landet har en betonghjärna till statsminister. Dock aldrig tillvald av en själv!!!

Väl mött! I dårarnas nördarnas och de inköpta slaktarnas förlovade avrättnings land.

1 kommentar:

  1. Otroligt tragiskt! Att en misslyckad själslös med förnamn identiskt med en SD representant men efternamn med stad i slutetllåter likt en speldosa på repetition ser ut som psykpatient som skurit mungiporna neråt som det misslyckade missfoster det är!!! Hur sådana varelser får gå fria men inte ABB mfl är och förblir en tidsklimat gåta.

    SvaraRadera