lördag 26 september 2015

Tidningars värde och inte...

God afton!

Så hade man fått senaste Råd&Rön och det kan bli intressant läsning beroende på innehåll. En veckotidning man fortsätter prenumerera på som är mycket intressant läsning, och sällan återfinns på internetbaserade sajter, Nya Tider. Dessutom fortsätter man prenumerera på Modern Psykologi med viss tveksamhet. Den tyska tidningen fick man av en arbetskollega likaså Soldat & Teknik gamla nummer men den senare kunde man å andra sidan köpa något strönummer nu och då ifall något intressant kom upp. Kanske för att man faktiskt gjort värnplikten och att det är intressant läsning att se att Sverige faktiskt har mer försvar än vad många tror!

Tråkigt dock att det finns en regering som inte vill lägga pengar på ett verkligt försvar än på en betydelselös och förödande aldrig vinstgivande asylmigration! Nåja, inom en snar framtid kanske vi får en verklig regering till slut.

Man tycker inte det minsta synd om de som är så naiva att de frivilligt köper dassbladet, sexpressen och övrigt avfall när det faktiskt finns alternativ media som aldrig hycklar, skriver vad som sanning är och ger läsarna valuta för pengarna! Det är så sant som Julia Caesar skrev "Svenskarna är det mest vilseledda folket" och det i världen!!!

Väl mött! I papperstidningars värld.

1 kommentar:

  1. Tyvärr måste sägas att det finns alldeles för överflödigt med drägg i den digitala världen! Halebop som oförskämt skickar sms: dags att ladda ditt kontantkort och dina fria sms är på väg att ta slut...EFTER att man laddat med pengar som det skamlösa profit företag de utger sig att vara!!!

    Alternativ media på nätet får hålla på bäst de vill ens exceptionellt klara kommentarer får de dock aldrig så länge de inte erbjuder anonymitet! Sedan tycks de ha liknande bakgrund som extremisten och dess gelikar. Lika avfall i många fall och faller utför stupet gör de emellanåt.

    Hade man kunnat inbilla sig denna inkompetens dyslexi och korrupta, motsägande journalistik för 30 år sedan? Knappast! Men så är tyvärr fallet.

    SvaraRadera