fredag 22 januari 2016

Äntligen helg!

God afton!

Äntligen helg! Efter ytterligare en början lugnt slutet stress vecka ja, varje dag är sådan och inga rationella förändringar i sikte. Nåja, två härliga fria dagar väntar och det ska bli skönt.

Apropå något helt annat. Något man konsumerat cirka 32 år och växlat från lösvikt till portion. Naturligtvis rör det sig om s n u s. Favoriten är Taboca extra strong White tyvärr är det ju inte alla affärer och kiosker som har den. Då får det bli substitut och i detta fall blev det två epok lakrits tvåan favorit och Odens original lakrits ja en kronan vit portion och en "det var ju länge sen" sort som trots allt varit med länge Probe Whiskey och den är väl knappast nån favorit men duger tills man får tag Taboca igen.

1 kommentar:

  1. Visst var man trött när man skrev inlägget och missade "på". Märkligt vilka mjukisar som lever nuförtiden. Såg klippet där en idrottare blev tacklad av en ur mötande lag. Sånt har funnits i alla tider och såg inte värre ut än andra tacklingar man sett. Förr fanns något som kallades "proffshockey" det var spelare som ibland tog sats från ena kortsidan av rinken och fick rejäl fart för att krascha in i någon i mötande laget, kort därefter kunde det bli handgemäng i rinken men aldrig att spelare blev liggandes på isen orörliga och riskerar få framtida men av tacklingar.

    Tider förändras och somliga spelare av idag har nog brister i styrka, teknik, taktik och fysiskt för att hålla på med tuffare sport än curling, tennis, skidor och golf.

    SvaraRadera