söndag 31 januari 2016

Rapsodine snurrigt värre!

God afton!

Antar att man är miljöskadad sedan barndomen när man börjar med den hälsningen, så är man i alla fulla fall fostrad även om följande är svidande(?) kritik. Man fick en tankeställare när man gick in och beställde ifrån Rapsodine. Inga hushållsprodukter fanns och i Man serien fanns inte body lotion med mera. Antingen håller de på att göra om i sortimentet eller så är webbsidan ej uppdaterad för det vore förkastligt tråkigt ifall företaget är på väg att lägga ner eller gått i konkurs. Mystiskt märkligt är det i alla fall. Ifall de håller på att göra om borde det framgå på webbsidan i annat fall kan de kallt räkna med förlust av både återförsäljare som kunder. De kanske har lagt ner och säljer ut vad som finns kvar. Vem vet? Det vet man aldrig. Hoppas att så inte är fallet för själv har man både uppskattat som rekommenderat företagets produkter.

Väl mött! I verkligheten.

1 kommentar:

  1. Har struntmedia och polis så intimt samarbete? Låter otroligt och är det med största sannolikhet. Gettot skulle vara tillhåll för "nazister" eller personer med högerextrem tillhörighet. Låter helt fantasilöst för det finns inga etniska svenskar som skulle tillfalla något så mindre bemedlat. Möjligen ungdomar lika vilseledda i 30 talets nationalsocialism som 80% av svenska folket i autonom vänster socialism och dess arbetslösa rastlösa sombier till avkommor.

    Alla medvetna känner mer än väl till att Adolf Hitler började ett samarbete med Al Quaida när det tyska folket blev än mer svårövertygade (eller svårare att grundlura) när de fick veta sanningen om hur allt gick till. De som idag, år 2016, ens tänker tanken måste lida av grav hjärnskada. 79 år efter idiotismens explosion kan ingen utom muslimer generellt stödja en dåvarande galnings verk.

    Därav förblir missförtroendet av yttersta kraft.

    SvaraRadera