lördag 16 januari 2016

Skillnaden är noll

God morgon!

Ja i veckan har dasspappret dragit upp om hur ett visst fackförbund svinnat miljoner av medlemmarnas avgifter. Fler och fler förbund dras upp i slemtratten hos dasspappret. När allt kommer omkring finns för arbetare ingenting att välja på när alla fackförbund är lika svindlande ändå! Historiskt började det litet och bra men ju fler "kockar" som tillsats ju fler vill ju lyx, glamour och nöjen ha! När moral etik känsla och empati bara är substanslösa ord är moderater i profit och straff dessa drägg blivit. Det är aldrig frågan om hur de var innan - alla giriga börjar humant och "demokratiskt" när vagnen sedan börjar rulla och ta fart ja då är även dessa innebörder och betydelser inget annat än substanslösa ord. Den bittra och elaka sanningen tillika verkligheten!.

Väl mött! I landet Zoo, naiva mot och medmänniskor.

1 kommentar:

  1. Jodå, i förmiddags bytte man cirka 10 liter vatten i akvarium tre och det var det enklaste byte man genomfört men det är klart akvarium ett är på 69 liter och tvåan eller Grodakvariet som det blivit är på 65 liter. Något glin skrev om Bowie och att dagens avfall till musiker skulle bli morgondagens ikoner och legender. För dagens generationer ja men aldrig för oss andra! Alla artister och band som kommit efter 80 talet var, är och förblir för oss äldre obemärkta!

    Läste om något band "static-x" populära slutet av 90 talet början av 2000, vilka var det? Inte en susning. Riha-ha-hanna och alla övriga. Vilka var de? Vad spelade de? För vem och vilka spelade de? När under 2000-2015 var de aktuella? Vem andra än dagens barn, ungdomar och lite äldre, orkar lyssna till den tillintetsägande psykgeggan? Inte jag! Så var det sagt.

    SvaraRadera