lördag 30 januari 2016

Helgernas helg

God afton!

Ja, i måndags blev det lite fyndat som en del kallar det. Torkarblad 2 förpackningar en dokumentstrimlare en kontaktgrill och en varningsfyr. Skönt att få tag på bra nyttoprylar till lämpliga priser. Som syns på bild har man provat strimlaren och den funkar utmärkt! Ska bli intressant att se vilket par Torkarblad som passar, om ens något. Det vet man aldrig. Annars har det varit en lugn och bra lördag.

2 kommentarer:

  1. Femte bild är på mobila bredbands modemet man fann på bordet man hade bildskärmen till stationära datorn på. Varningsfyren är en billig livförsäkring när man tvingas stå vid sidan av vägen och rejäl uppmärksamhet krävs. Det ser ut som att en av snäckorna är elefant medan den andra är en lava snäcka. Totalt har man tolv snäckor i samma akvarium och det ser rätt okej ut än så länge. De delar utrymme med fyra grodor, 10-15 tetror och stor mängd Malaysiska sandsniglar.

    SvaraRadera
  2. Mobila bredbandsmodemet "försvann" spårlöst någon gång i augusti, så döm om glädjen när man fann det med SIM kort i! Idag provade man Kontaktgrillen med att grilla hamburgare och den ser ut att funka. Ibland har även undertecknad lite tur med att få tag på nyttoföremål. Makulatorn eller pappersstrimlaren (kärt barn har många namn) saknar kärl men det saknar man inte själv så den passar bra till vad man har. Sedan är det bra att den inte har något kärl, då blir den portabel och kan tas med dit den behövs!

    Ibland köper man sånt som blir använt någon enstaka gång men nackdelen är när man saknar och tvingas l å n a (hemska tanke) då är det bäst att äga, som slipmaskinen med kapskiva blir bra då man har ett aslipmaskinen! Värmepistolen och en del annat. Dessa redskap kostade mindre summor men är mer än guld värda när man behöver dem! För de flesta "egen hantverkare" är det regel utan undantag, för de ohänta (tummen mitt i handen?) är det oftast onödigt att ha.

    SvaraRadera