lördag 23 januari 2016

Lördag lögardagen

God förmiddag!

Fick veckonumret i onsdags och det blir en del läsning. Den skickas i en försluten plastpåse med ett blankt A4 ark mot ena sidan och adress arket på motsvarande sida. Adress arket är dubbeltryckt Dvs att de skrivit något på motsvarande sida vilket kan vara information vilket är bra men oftast rör det sig om tiggeri i form av skänk bidrag till tidningen vilket upplevs som ovärdigt och att man i detta land kan tillåta att förnedra sig till denna grad men det är klart skriva om andra utsatta grupper eller folkslag och deras tiggeri går tydligen bra men söka ett vanligt jobb själva är omöjligt som evighets snyltare på naiva och vilseledda medmänniskor och skapa sig en "frihet" från tvång, lagar och vanligt liv är dessas permanenta kall. Därav tar man av både ock Dvs läser både system media och alternativ media och sållar vad som kan vara sannolikt och inte. Att göra vad de inbillar sig i ett litet samhälle som man är bosatt i med e t t enda bibliotek gör man absolut aldrig!

Finns gränser för allt och någon sån snyltare blir man aldrig. Så länge man är arbetsduglig och kan betala för sig betalar man även de prenumerationer man har på olika media. Köper ibland serietidningar som mellanting för att varva allvar med humor. Sådan är man och det liv man lever.

1 kommentar:

  1. Beträffande media, nuvarande regering skall fängslas och stasiministern tillika extremisten bör landsförvisas permanent utan minsta tillträde till det. Ett förslag som gör Snålandsdemokraterna likställda morderaterna är ett samarbete med dem. Allra minst partiledaren! Snållandsdemokraterna kanske det skulle vara. Inget parti är värdig ett rent Sverige, vad den sittande muppregeringen ställt till med kommer kräva decennium att återställa om det ens går. Hur vilselett har vissa delar av Svenska folket egentligen nedlåtit sig att bli!? Det är katastrofalt skrämmande men tyvärr verkligheten vi lever . Vi tvingas leva efter dårskap som lögnare, hycklare och gycklare framställt genom alkohol och drogers påverkan! Hur ska det sluta men kanske frågan hellre blir: hur bromsar vi det hela? Den frågan förblir obesvarad (tills vidare).

    SvaraRadera