fredag 15 januari 2016

Slutligen helg!

God afton!

Veckan som passerat vill man inte ha ogjord. Tung och kaotisk pga imbecilla "medarbetare"! Ryggvärk varje kväll och ett rejält stress utom torsdag men lite har stämt och inte blev det bättre i eftermiddag heller men man hann i alla fall mer tack vare minskat gradtal och därmed reducerad tid. Tyvärr är det få som egentligen förstår och allra minst den som borde förstått bäst men på pajas AB är högsta den med gravaste hjärnskadan.

Nåja i morgon är det lördag och då blir det första delvattenbytet i nya mini karet. Har för närvarande två amanoräkor och några Malaysiska sandsniglar då sandmusslan den andra dog. Får se ifall det finns några krabbor närmare löningsdags eller ifall det blir några trevliga räkor typ körsbär, crystal red och vad de nu kan ha.

Väl mött! I akvariernas mystiska värld.

Märkligt hur det kan bli. Lyssnar för närvarande på en skiva man köpte i vinyl format i mitten på 80 talet för 10kr på en av bokhandelns skivreor och dess musik gjorde sådant intryck att det påverkade 90 talet så mycket att man 2009 när man fann att ladda ner den gjorde så och den är en i mängden av alla man lyckats ladda ner. Alternativ musik har alltid legat en varmt om hjärta och själ.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar