söndag 3 januari 2016

Bra sköna produkter

God morgon!

En del av de Rapsodine produkter man har. Företaget har "utvecklat" förpackning  ar men frågan är ifall det gynnar kunder eller företaget? Återförsäljare har egna priser på produkterna. Återförsäljare lär nog minska i antal med negativa förändringar för dem. Varför tas allt som är bra bort till förmån för massor av människor som inte bryr sig alls?

Det är som det är och aldrig som det ska! Likadant med butiker och livsmedel, det som är bra ersätts med avfall och sopor!!!

1 kommentar:

  1. Nedre bilden är en mysigt med elektriska värmeljus bild. Det är totalt elva av kanske 15-20st. De passar så bra där på fönsterbrädan till sovrummet. Visserligen har man otalet levande värmeljus men de blir svårplacerade på fönsterbräda pga brandrisken, dessutom tycks det bli mer populärt med elektriska värmeljus. De avsöndrar inga ämnen eller avger fysisk värme däremot ger de en visuell värme med sitt konstgjorda fladdrande sken. Visst är det billigare att köpa en hundrapack vanliga värmeljus för 50kr än två elektriska för 30kr, men när man bör vara mer miljömedveten så är billigt ett sämre alternativ. Förvisso drivs de elektriska av ett knappbatteri men de lyser betydligt längre än levande värmeljus brinntid på cirka 4-5 timmar! Dessutom kan man lämna de elektriska vilket sällan bör göras med de levande.

    SvaraRadera